Täytyy jatkaa Amorphis aiheista jauhamista vielä sen verran, että esittelen keikalta hankkimani joululahjan. Ja kyseisen lahjan saaja olin tietenkin minä itse.


1261243921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voi rakkautta. Hyvin usein on niin, että paskoilla bändeillä on hyvännäköiset paidat ja päinvastoin. Tällä kertaa osui molemmat kohdalleen. Tuijottelin tota hupparia jo ennen keikkaa kovin lumoutuneena, mutta kypsyttelin ajatusta vielä koko setin ajan. Äijät saivat mut sopivasti hurmokseen, joten päätös oli sit sillä sinetöity. Mut virallinen syy miksi mä tuon ostin on tietenkin se, että ihana, pehmoinen ja lämmin huppari multa puuttui. Pari viikonloppua sitten tarvitsin johonkin rentoon hetkeen hupullista lämmikettä ja päädyin vetämään päälleni poikaystävän kirkkaanpunaisen Porin Ässät hupparin! Aika karua. Ja tasan riittävä syy hankkia itselle  astetta upeampi lämmike. Onneks kukaan muu ei nähnyt mua siinä kammotuksessa kuin muru ja paras kaveri. :D

Tuo on loistava lämmike kerros talvitakin alle ja huppu parantaa pakkaskestävyyttä huomattavasti. Tarjolla oli sekä tyttöjen, että poikien mallia mikä oli todella hyvä juttu. Useimmiten nuo bandi-hupparit kun tuppaa olemaan sitä kundeille sopivaa sorttia, jolloin etenkin hihat on usein naisille liian pitkät. Nyt tuo tyttöjen XL-koko oli just hyvän kokoinen hihoja myöden. Mustavalkoisesta kuvasta se ei tietenkään näy, mutta teksti on hupparissa hopean värinen, eli hieman bling blig, ja kuviokaan ei ole puhdas valkoinen vaan ennemmin sellainen beige. Kaikinpuolin tykkään loimesta kovasti. Just sellanen ihana rokkiteiniangstivaate niihin päiviin kun ei pukeutuminen kauheasti jaksa kiinostaa ja haluaa vaan pysyä lämpimänä ja murjottaa rauhassa hupun suojissa. Toisin sanoen, huppari tulee pääsemään todelliseen aktiivikäyttöön.

Hintaa mun uudella lemppari murjotusvaatteella oli keikalta ostettuna 45 €. Amorphiksen nettikaupassa siitä saa pulittaa kympin enemmän.

Täytyy sanoa, että hieman olisi kiinnostanut myös tämä t-paita.. vaikkapa yöpaidaksi. :D

1261245544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joo joo, mä lopetan nyt tästä Amo-aiheesta jauhamisen! Ainakin hetkeksi. :D