Mulla olis pientä ilmoitusluontoista asiaa. Ensi maanantaina 4.1.2010 avataan uusi muotiin, tyyliin ja kauneuteen keskittyvä lifestyle-porttaali Indiedays. Sivustolla on mukana 19 muoti-/tyyliblogia ja Tyyliä metsästämässä on yksi niistä.

Blogini on täällä vanhassa paikassa normaalisti luettavissa sunnuntaihin saakka ja sitten maanantaista lähtien osoitteessa www.tyyliametsastamassa.indiedays.com. Myös nykyinen osoite tyyliametsastamassa.com tullaan ohjaamaan suoraan uuteen paikkaan. Päivitän uuden osoitteen myös Blogilistalle ja Blogloviniin, joten niiden kautta kirjoituksiani seuraavat pysyvät myös edelleen kärryllä. Myös kaikki vanhat postaukset siirtyvät uuteen blogiin arkistotavaraksi, joten vanhoihin juttuihinkin palaaminen onnistuu edelleen.


1262218370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ainoa ongelma oman blogini kohdalla on se, että kommentteja ei välttämättä onnistuta siirtämään. (Olen ainoa vuodatuksesta muuttava, Bloggeria käyttäneiden blogien kohdalla kaikki kama saadaan muutettua.) Voi olla, että mahdollisuuksien mukaan yritän siirtää ainakin uusimpien postauksien kommenteja uuteen bogiin sitten vaikka manuaalisesti. Mutta katsotaan nyt miten muuttoa hoitavat tyypit hommissaan onnistuvat.

Mikäli tämä asia herättää jotain kysymyksiä, niin pistäkää tulemaan vaan!

Indiedaysin vaiheita voit seurata mm. Facebookissa ja Twitterissä

PS. Alapuolella myös ihan "oikea postaus" eilisillalta.