Työt stressaa, joulumielestä ei ole tietoakaan ja eilen piti hyvästellä monta ihanaa koulukaveria, joita on tottunut näkemään joka kuukausi, eli ihan superfiiliksissä täällä ei olla. Ja voin kertoa, että ulkonäkö, niin pukeutuminen kuin tukka ja naamakin on just mielialan mukaista. :P

Mutta ei niin tympeetä, etteikö jotain ihan mahtavaakin.. Nimittäin tämä!

1261055536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähden tänään kosimaan tota mun tulevaa uutta poikaystävää niitten keikalle. Olen aina uhkaillut murua sillä et meinaan vaihtaa sen tuorempaan sälliin ja toi Tomi on kokonaiset 8 päivää nykyistä nuorempi, joten loisto vaihtari! :D Mut osaakohan se laittaa ruokaa.. en nimittäin tiedä kannaatako loistavaa kotikokkia vaihtaa pois, jos tilalle tulevan ainoa taito on mahtava lauluääni. Hmm. Tätä sietää miettiä..

1261055264_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli, jos et sällejä pelkistä kuvista tunnista, niin luvassa tänä iltana siis Amorphiksen keikka Porin Kinossa. Luvassa omalta osaltani hurmoksellista keskittymistä ja fiilistelyä ja mukana hoilaamista. Näin Amot livenä edellisen kerran heinäkuussa ja siitä on jo aivan liian pitkä aika. Levyt vain lievittävät ikävää. Nyt pään vaivaa aiheuttaa vain se, että keskittyäkkö keikkaan ihan täysillä ilman häiriötekijöitä vai rynniä eturiviin uuden kameramahtavuuteni kanssa taltioimaan muutamat ruudut. Kantaako kameralaukkua vai no, kas siinä vasta pulma. Ja ai niin, onhan mulla sekin pulma, et mitä mä pistän päälle!!!!