Olen yli kymmenen vuoden ajan ollut YSL:n valokynän uskollinen käyttäjä ja testannut muutamaa muuta merkkiä lähinnä vain kavereiden meikkipusseista. Yhden kynän verran olen kokeillut myös Diorin Skinflashia, mutta vanhasta tottumuksesta palasin senkin jälkeen YSL:n Radiant touchiin. Nyt kuitenkin tuli pakottava tarve muutokselle, sillä silmänympärykseni alkoivat oireilemaan kuivumalla ja hilseilemällä. Äitini ja molemmat isosiskoni ovat jo aiemmin joutuneet luopumaan YSL:n valokynästä samaisen ongelman vuoksi ja nyt oli minun vuoroni. Kaikilla meillä tuo kuivuminen on selvästikin johtunut juuri valokynästä, sillä tauot kynän käytössä ovat parantaneet silmänympärykset, kun taas tuotteeseen palaaminen on tuonut oireet takaisin. Nyt kun olen muutamia yksittäisiä kertoja lukuunottamatta ollut noin kuukauden verran käyttämättä YSL:a, alkaa silmänaluseni tuntua lähes normaalilta aiemman kuivan ja suomuisen fiiliksen sijaan.

1258930246_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuten tuosta meikittömästä naamasta näkee, minulla on melko karmaisevan näköiset silmanluset ja niiden vuoksi valokynä onkin ollut yksi päivittäisen ehostukseni kulmakivistä. Tuon riippuvuussuhteen vuoksi tulikin melko orpo olo, kun tajusin, että rakkaasta kultaisesta tuotteesta olisi oman hyvinvoinnin nimessä luovuttava. Onneksi perheen muilta naisilta saa aina loistavia ja luotettavia vinkkejä ja törppöjä ja purnukoita voi vierailuilla huoletta testailla.  Isosiskon suosituksesta ja pariin testikertaan luottavana kipaisin hakemassa Sokoksesta heidän itse maahantuomansa merkin, Malu Wilzin hoitavan valokynän.

1258930202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hintaa Malu Wilzin Lifting Concealerilla on normaalistikin vain 12,90 € ja tällä hetkellä kynä oli ainakin täällä Porin Sokoksessa tarjouksessa hintaan 10 €. Ei siis todellakaan paha hinta, kun miettii mitä maksaa vaikkapa YSL:n (yli 30 €) tai jopa Lumenenen (lähemmäs 20 € ja oman vähäisen kokemukseni mukaan ihan kuraa) vastaava tuote.

1258930273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuvassa oikealla puolella Malu wilz ja vasemmalla YSL. Peilistä katsoessa minusta näytti, että YSL teki parempaa ja peittävämpää jälkeä, kun taas tässä kuvassa MW:lla hoideltu silmänalus näyttäisi huomattavasti tasaisemmalta. Lopputulos tietenkin hieman vaihtelee valaistuksen ja katsontakulman mukaan. Mitään kovin hurjaa muodonmuutosta ei mikään tuote yksinään pysty silmäpusseilleni taikomaan, mutta kun tuohon lisäilee päälle meikkivoiteet ja puuterit sun muut, niin yleensä se pahin zombie-efekti saadaan muurattua piiloon.

Näin parin viikon Malu Wilzin käytön jälkeen voisin sanoa, että hinta-laatusuhde on tuotteessa enemmän kuin kohdallaan.  Kyseessä taitaa kuitenkin olla yksi markkinoiden halvimmista valokynistä. Silmänaluseni ovat pysyneet terveen tuntuisina, eivätkä ne ole punoittaneet enää samalla lailla kuin YSL:n käytön loppuaikoina. Korostuksiin MW ei ehkä mielestäni ole aivan yhtä hyvä kuin YSL, sillä minusta tuntuu, että YSL heijastaa valoa hieman paremmin,mutta mitä yleiseen peittävyyteen tulee, niin MW on mielestäni siinä kohdin parempi.

Ainoana MW:n miinuksena voisin mainita kynän mekanismin. Siinä missä YSL:n nappulan naksauttelu onnistui yhdellä kädellä, pitää Malu Wilzin vehkeeseen tarttua aina tavaraa lisää tarvitessaan kaksi käsin, jotta päätä saa pyöräytettyä. Ja sitä päätä täytyy oman kokemuskeni pyöräytellä melko usein, sillä kynä annostelee tuotetta mielestäni todella nihkeästi. Joskus sitten taas tuntuu, että levossa ollessaan kynä onkin vuotanut sudin täyteen tavaraa. Outoa ja hieman ärsyttävää, mutta muiden ominaisuuksien ollessa kohdallaan, annan tämän virheen anteeksi.

Veikkaisinkin, että niin kauan kuin nykyisessä YSL:n kynässä vielä möhnää riittää, käytän sitä korostustarkoituksessa mm. amorin kaarelle ja kulmaluulle, kyseiset paikat kun eivät ole tuotteeseen ikävällä tavalla reagoineet. Herkät silmänaluset ja silmänurkat hoitelen sitten tuolla MW:lla. Pakkauksessaan korkkaamattomana odottavaa YSL:a en kuitenkaan enää taida omaan käyttöön ottaa, vaan pistän sen suosiolla kiertoon.

Muita Malu Wilzia kokeilleita? Miellyttikö? Vai olisiko teillä kertoa muita hyviä ehdokkaita valokynäkilpailuun?