Tänä viikonloppuna se taas todistettiin, että ei ole mitään muuta vateyhdistelmää, jossa tuntisin olevani niin oma itseni kuin mustat mekot yhdistettyinä punaisiin kenkiin. Tylsää, mutta samalla silti niin ihanaa, turvallista ja riittävän särmää. Tilanteen vaatimusten mukaan vaan vaihdetaan mekon materiaalia ja kenkien korkeutta. Kahden päivän Helsingin reissua varten matkalaukussa matkasikin sitten sopivasti kiiltelevä mekko ja korkeat korot ravintolaillalista varten ja tänään junamatka sujui pehmoisessa neulemekossa ja matalissa saappaissa.

1256493057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaivelin rakkaat ysärisaappani jälleen käyttöön kesäteloilla lojumisen jälkeen ja ne saivat minut kovin iloisiksi. Olin jo ehtinyt unohtaa kuinka paljon noita huuto.net-löytöjäni rakastankaan. Voi kun jostain kirpputorien uumenista hyökkäisi kuin ihmeen kaupalla vastaan samanlaiset mustana. Liian eksakti toive, jotta se voisi koskaan toteutua, mutta aina voi yrittää. Tiedän sellaisia olevan kuitenkin olleen olemassa, sillä joku lukija aikoinaan kertoi omistaneensa kyseiset Pomarfinit mustina lukioikäisenä joskus 90-luvun alussa. Jos jonkun ullakolla sellaiset lojuu niin ilmoittautukaa!

Eilen tapahtui jotain ennenkuulumatonta. Minulla olisi ollut jonkin verran aikaa, jonka olisin voinut käyttää pääkaupunkimme vaatekaupoissa ryntäilyyn, mutta vastoin normaalia käyttäytymistä totesin, etten tarvitse tai kaipaa yhtään mitään ja käänsin kengät kärjet putiikkien sijasta kohti hotellia. Normaalisti vieraillessani muissa kaupungeissa olen  aivan into piukeana tutkiskelemassa normaalisti ulottumattomissani olevien vaaterekkien antia. Olen kuitenkin vuosien kokemuksen myötä tullut siihen tulokseen, että sellainen 'minulla on nyt hieman aikaa, juoksen nopeasti muutaman kaupan läpi' touhu tuottaa yleensä vain hätäisesti ja tarkemmin harkitsematta tehtyjä ostoksia joita ilmankin olisi voinut elää. Toki myös monta rakkaaksi käynyttä löytöä on tullut tehtyä samaisilla hätäisesti huitaistuilla ostosreissuilla, mutta riski mokaamiseen on kuitenkin liian suuri, joten parempi pysytellä erossa kiusauksista. Olen siis onnistunut tunnistamaan 'vaaratilanteen' ja välttämään sen. Taputtakaa! :D