Näytän kuvassa kovin toimistotädiltä, mutta jokin tuossa nihkeän kokoisessa ruutubleiserissä viehätti ja pulitin siitä SPR:n Kontin kassaan reilut neeljä euroa. Kuvan vaatteissa ei ole muuta aitoa päivän asua kuin pöksyt ja pitkä toppi. Kengät ja jakun heitin siihen päälle sitten ihan vaan ikuistamistarkoituksessa.

1256247124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

toppi/Ellos, legginssit/GT,bleiseri/Kirppis,kengät/Vagabond

Legginssit ovat eilinen hankinta GT:sta ja lähtivät mukaan sillä motiivilla, että olivat hieman muita leggareitani paksummat ja niin ollen housumaisemmat. Päälle ommellut nauhayksityiskohdat ovat epätoivoinen yritys saada jälleen kerran mustat trikoot näyttämään mielenkiintoisemmilta ja näin olleen myydä sadat ja tuhannet mustat trikoopöksyt niitä rakastaville tyttösille. Monetko mustat legginssit voi ihminen omistaa? Tai tarvita? Ensimmäiseen vastaus on tsiljoona ja jälkimmäiseen hirvittävän paljon pienempi lukema.

Mulla taitaa olla selitys sille, miksi tuo kieltenopettajajakku (kaikki mulle kieliä opettaneet naiset käytti tollasia jakkuja, ihan totta!) tarttui matkaani. Päädyin jokin aika sitten teinimuistelojen viitoittamana haaveilemaan ruudullisista housuista. Maalailin mielessäni kuvia hillittyä punk-henkeä kuiskivista tartan-kuvioisista pöksyistä (hillitty punk-henki, voi herran jumala.. :D) ja näin niiden olevan värityseltään punaista, mustaa ja pikiriikkisen valkoista. Juurikin sellaiset housut, joissa kettingit ja niittivyöt kilisten lompsin menemään kymmenisen vuotta sitten. Henkkamaukan miestenosastolta löydetyt piukkaakin piukemmat lahkeista käärityt pillit olisivat mielestäni edelleen äärimmäisen relevantit pöksyt ellei niiden koko sattuisi olemaan XS. :D

Ja miten tuo edellinen nostalgiamuistelo liittyy tuohon tätijakkuun? No siten, että tartan-fiilikset olivat nukkuessa muhineet alitajunnassani ja eräs Gwen Stefanin ruutujakku kuva mielessäni ajattelin, että voisin itsekin yhdistellä tuon täti-tyylin sijasta rokki-tyylillä. Täytynee pitää intensiivinen vaatteiden sovittelusessio ja katsoa mitä kavereita tuolle löytyisi. Jotain näyttäviä ja räyheitä asusteita se ainakin kaipaisi seurakseen ja tukka kaipaisi ehdottomasti hieman tuulta elleen tuollaisen lehmön nuoleman tyylin sijaan, jotta kokonaisuudesta saataisiin pois liialliset ruotsinmaikka fiilisket. Mutta noiden kenkien (joita en vielä omista) kanssa jakku näyttäisi passaavan kovinkin kivasti yhteen. Olisiko tässä syy kohta omistaa nuo kengät?

Ihan tyhmä täti-ostos, vai näettekö uutukaisessa potentiaalia? Ehdotuksia siitä, mihin voisin ruudukkaan yhdistää?