Heipä hei, hengissä ollaan. Elämä on viime aikoina tuntunut vaan jotenkin tuskaisen tylsältä ja tuumailut tulevaisuuden suhten ovat painaneet mieltä, eikä pukeutuminen ole paljoa tästä tympeyden fiiliksestä poikennut, joten eipä ole kauheasti ollut intoa bloggailla. Monta asiaa odottaisi jälleen kirjoittamistaan, mutta saa nyt nähdä milloin innostun tätä näppäimistöä nakuttelemaan.

Tämän väliaikatiedotuksen kuvituksena olkoon eilinen asuni, jossa kävin pyörähtämässä kaksissa kekkereissä. Ystäväpariskunnan luona juhlistettiin uutta ja upeaa kotia mahtavien ruokatarjoiluiden kera ja vanhan luokkakaverin luona hukutettiin ikääntymisen aiheuttamia murheita booliin.

1255248409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

hame/Vero moda, neule/kirppislöytö, saappaat/Vagabond, sulkakoru/Lindex

Miksi mä näytän tuossa kuvassa joltain alimittaiselta menninkäiseltä?

Minun ja saappaiden tiet ovat olleet lähes erottamattomat siitä saakka, kun kiikutin ne kotiin puolitoista viikkoa sitten. Yhtenä päivänä olen ollut töissä tennareilla ja viikko sitten porhalsin Tavastian lauantai discoon Budapest-saapikkaissani. Muuten olen yhdistänyt päivä päivältä rakkaammiksi käyvät bikerini mihin tahansa asuun.

Myös kesällä kirpparilta 1,50 € hintaan löytämäni läpikuultava neule on kuulunut viime viikkojen kestosuosikkeihin. Siinä on juuri sopiva ripus rockia ja muistoja teiniajoista ja mallikin on mitä mukavin. Mä haluan lisää mustia rentoja mutta hieman särmikkäitä paitoja! Haluan koko loppuelämäni pukeutua mustiin neuleisiin ja biker-saappaisiin! Tai no, ainakin koko kolean syksyn ja viimaisen talven. Katsotaan muita vaihtoehtoja sitten, kun puut ovat jälleen hiirenkorvilla