Jotta kävisi varmasti selväksi kuinka paljon uudesta nahkarotsistani tykkään, täytyy sen kuva julkaista kahdessa postauksessa peräkkäin. Myös Lindexistä vitosella löytynyt henkäyksen kevyt sulkakoru on viihtynyt viimepäivinä ahkerasti kaulassa.

Korujen suhteen on viime aikoina ollut havaittavissa jumitusta muutenkin. Sain mammalta nimipäivälahjaksi nuo kuvassa näkyvät täydellisen kokoiset ja painoiset hopean väriset korvarenkaat, enkä ole heittänyt niitä sen jälkeen pois monestikaan edes yöksi. Korvikset ovat juuri oikean kokoiset niihin hetkiin, kun haluaa laittaa kaulaansa jonkun ison korun eikä siihen voi yhdistää enää roikkuvia korvakoruja liian täyden vaikutelman välttämiseksi, mutta tuntuisi alastomalta ilman kunnon korviksia. Minulla on tuollaisia hetkiä usein. Jos ei korvissa roiku jotakin tai vasemmassa ranteessa ei ole mitään, tunnen itseni täysin alastomaksi ja alipukeutuneeksi. Ranteeseen riittää vaikkapa ohut musta narunpätkä tai ohut lenkki sukkahousua (sitäkin hätätapauksessa kokeiltu),  jotta alastomuuden tunne katoaa. 

1252152544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä kertaa kuva jopa klikattavissa isommaksi. Satuin tällä kertaa tykkäämään asukuvasta kovasti.

Lyhyen ja rennon lauantaisen työpäivän alaosana toimi minulle hyvin hyvin epätyypillisesti shortsit ja vielä huiman lyhyet sellaiset. Olin katsellut noita Nanson pehmoisia ja joustavia pöksyjä mielenkiinnolla jo viime keväänä niiden ilmestyessä kauppoihin, mutta en reisiahdistuksessani uskaltanut kantaa niitä edes sovituskoppiin. Nyt -50% lapun saattelemana ja syksyn paksut sukkahousut mielessä vilkkuen shortsit päätyivät sovituskopin jälkeen ihan kotiin saakka. Mulla on nyt menossa joku '-50% Nanso-mania', kuudesta viimeisimmäksi ostamastani vaatteesta neljä on Nansoa ja kaikki puolella hinnalla hankittuja.

1252152527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

shortsit/Nanso, musta trikoopusero/H&M, nahkatakki/Ellos, saappat/Asos, sukat/ikivanhat, sulkakoru/Lindex

Joo, on ne lyhyet. Ja kyllä, minulla on melkoisesti reisiä. Mutta siitä huolimatta minä tykkään kovasti tuosta lyhyiden lahkeiden, matalien saappaiden ja nahkarotsin yhdistelmästä. Tämän päivän testauksella shortsit osoittautuvat myöskin mitä mukavimmaksi työvaatteksi. Ei kiristä eikä purista, eikä haarakiilat vilku kuten mekkojen alta. Eiköhän näille tule melko paljon käyttöä lahkeiden olemattomasta mitasta huolimatta.