Miten sopivasti eilisen postaksen jälkimainingeissa sattuikaan, että juuri tänään saapui Henkkamaukalta tilaamani harmaa neulemekko. Minulla on siis jo ennestään se mainitsemani Benettonin villainen mekko, mutta paksuutensa vuoksi se pääsee käyttöön todenteolla vasta kovien pakkasten paukuttaessa helmoja ja mereltä käyvän viiman yrittäessä pureutua sydämeen saakka. Tuosta syystä en voinutkaan vastustaa kiusausta tilata kevyempää versiota monikäyttöisestä mekosta.

1253558031_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvin hyvin harvoin kelpuutan H&M:n neuleita kaappiini niiden yleensä epämiellyttävien materiaalien takia, mutta tämän mekon kohdalla puntarointi kallistui mekon pitämisen puolelle. -25% alennuksen turvin koltulle jäi hintaa hieman yli parikymppiä ja 88% viskoosia oleva neule tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja sopivan verran villamekkoani viileämmältä. Tuleepahan nyt pitkästä aikaa testattua tällaista halpisneulettakin. Kerron kyllä sitten, jos kokemus osoittautuu katkeraksi.

Mekossa viehtätti sen naisellinen ja kurveja hyväilevä malli. Joustinneuleen pitkittäiset raidat yhdistettynä juuri oikeaan helman pituuteen onnistuvat melko hienosti valehtelemaan vartta normaalia pidemmän näköiseksi. Ja siitähän tykkää tällainen tyttö, joka olisi aina halunnut olla 10 cm pidempi. (tuo 'vamma' johtaa juurensa lentopalloiluaikoihin. Niissä piireissä minä normaalimittainen 167 cm olin auttamatta pygmi, ja olisin antanut vaikka pikkuvarpaani saadakseni lisää senttejä)

1253558095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

mekko/H&M, kengät/Bronx, rannekoru/H&M Men

Eilisen Net-A-Porterista napattujen kuvien mukaisesti uutukaista piti heti testata naftaliinista kaivettujen Bronxien kanssa. Ja ei tuo nyt ihan tontulta näytä. sanoisin, että päätyy käyttöön. Iskeekö teille lainkaan?

PS: Tein tänään muuutaman melko kivan löydön kirpputorilta.  Jotain karvaista, jotain pinkkiä ja jotain ruudullista. Pari niistä on jo kuvattuna ja sen viimeisenkin koitan saada ikuistettua pian. Koneen jumittamisen vuoksi kuvankäsittely osoittautui kuitenkin tänään lähes mahdottomaksi, joten esittelen ne sitten, kun pääsemme läppärini kanssa jälleen parempaan yhteisymmärrykseen.