Mainitsin tuossa jokin aika sitten haalineeni ihastuksissani kaappini jo kolme harmaata farkkuhametta. Kaksi niistä olette jo nähneet aiemmin päivänasuissa. (Hame 1  ja hame 2) Hameperheen uusin tulokas on kuitenkin jäänyt vielä käytännössä esittelemättä vaikka saapuikin englannin maalta jo toukokuussa.

1250284753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

hame/Asos, teeppari/Es Ti: Ci:, kengät/Seppälä, korvikset/JC

Asoksen kapea hame sai tänään kaverikseen viisi vuotta vanhan pääkallopaidan, joka on lojunut kaapissa käyttämättömänä jo vuoden tai pian parikin. Sitäkin huolimatta, että paita on kulunut ja käynyt lähes pieneksi, en vaan koskaan ole raaskinut heittää sitä menemään, sillä teeppari on ollut joskus ihan todella rakas ja se muistuttaa minua yhdestä tietystä ajanjaksosta elämässäni. Tänään satuin tekemään aamun arkeologisia kaivauksia kaapissani normaalia syvemmälle ja pääkallo-kaverit pääsivät pitkästä aikaa ulkoilemaan.

Koska olen viime aikoina innostunut ja rohkaistunut noiden korkeiden vyötäröiden suhteen, oli tänäänkin vuorossa paidan helman survominen hameen sisään. Ja taas mä niin kovin tykkäsin. Mä alan kai pikku hiljaa ystävystymään tuon pömppövatsani kanssa. :D Niin ne vaan mielipiteet ja ahdistukset kokevat muutoksia.

Mikähän siinä muuten on, että mun tekee tuollaisten korkeavyötäröisten alaosien kanssa lähes aina pakottava tarve maalata huuleni kirkkaanpunaisiksi? Joku ihme naisellisuus juttu.. Erityisesti korkeavyötäröinen hame tuntuu jotenkin niin supernainen vaatteelta, että mitkään muut kuin punaiset huulet tuntuvat sellaisen parina ihan liian vaatimattomalta. Outoa. Kellään muulla samanlaista fiilistä? Näitä omia mitä kuuluu yhdistää minkökin kanssa sääntöjä ja niiden syitä voisi tuskiskella joskus enemmänkin.

1250284594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paidan kuvan punaisten "tikkausten" vuoksi olen aina halunnut yhdistää siihen punaiset kengät, eikä tänäänkään tapahtunut poikkeusta. Osan päivästä tassuttelin moneen kertaan nöhdyissä mary janeissa ja osan noissa kovin kärsineissä lempparikorkkareissa. Kuten kuvasta näkyy, kärjet ovat lukuisilla kekkerireissuilla saaneet osuman jos toisenkin, joten ostoslistalle merkitään uudet täydelliset punaiset korkokengät. Sopivista korvaavista yksilöistä saa vinkata.

Tekisi mieli höpistä vielä muustakin kuin tämän päivän vaatteista, mutta huomenna edessä monta kuvausta, joten parempi painua pehkuihin. Toivotaan, että viikonloppuna on aikaa ulkoistaa mielessä pyörivät blogipostaukset. Viikonloppuna on kyllä paljon muutakin ohjelmaa, kuten kaverin tuparit ja vaatekaapin siivous vol. 3756478. Varasin kirpparipaikan taas maanantaista lähtien toiveissani saada hieman rahaa ja tilaa mahdollisia Budapestin ostoksia varten. :) Toivotaan, että uskallan puhdistaa kaappeja raskaalla kädellä ja jättää turhat tunteilut väliin.

Minkäslaisen tuomion pömppiksen korostuhame saa? :D