Mulla on viime päivinä kerääntynyt tuohon työpöydän kulmalla nököttävään lehtiöön melkoinen liuta postausaiheita, mutta toistaiseksi vaate-, kenkä- laukku- ja koruvarastojen karsiminen ja järjestely ovat vieneet kaiken vapaa-aikani, joten ideat jäävät odottamaan parempaa ajankohtaa. Tänään lähti vielä pari laatikollista kampetta poistoon erinäisiin osoitteisiin: mappi ööhön, hyvälle ystävälle, Fidaan, kirppispöydälle ja huuto.nettiin. Kirppikselle lähti mm. kasa farkkuja ja huomenna nakkaan kasaan vielä muutamat kengät kuten esim. nämä viime kesänä kovasti huokauksia huuliltani kirvoittaneet tappokorkkarit. Kummasti sitä vaan tunteet laimenee ja luopumisesta tulee hetki hetkeltä helpompaa. Monta asiaa joista en luullut pystyväni luopumaan ovatkin tämän siivouksen yhteydessä hujahtaneet poistoon ilman sen kummempia empimisiä. Saattohoitolaatikot toden totta toimivat: kaikki se mitä et ole nähnyt puoleen vuoteen etkä ole tajunnut kaivata saa mennä!


1250718490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Oli minulla tämän kaapin siivous horinan lisäksi vähän ilmoitusasiaakin. Blogini sai nimittäin tänään uuden osoitteen,  tyyliametsastamassa.com Sain Vuodatuksen ylläpidolta sähköpostia, jossa kerrottiin blogini olleen kesän aikan yksi palvelun  luetuimmista ja halusivat siksi "palkita" minut ja joitakin muita ilmaisella verkkotunnuksella. Uskollisuuteni Vuodatukselle siis kannatti. Ihan kiva ylläri ja säästinpähän hieman rahaa, kun olin tuota osoite asiaa miettinyt jo oma-aloitteisestikin. Onhan tuo melkoinen sanahirviö kaikkine puuttuvine ään pilkkuineen, mutta halusin osoitteen olevan mieluummin blogin nimi kuin yli kaksi vuotta sitten kipuhoureissani itselleni käyttäjänimeksi valitsemani tuhlaus. (Toki olis voinut miettiä aikoinaan jonkun vähemmän skandeja sisältävän bloginimenkin...) Uskoisin kuitenkin tämän uuden osoitten olevan helpompi muistaa, kun ei ole mitään vuodatusta siellä sotkemassa. Vanhakin osoite toki toimii edelleen, kuten varmasti huomasittekin, mutta suosittelen vaihtamaan kirjanmerkkeihinne tuon uuden osoitteen. Blogilistalle sen jo vaihdoin.

Mitä tuohon kaappien tyhjennyksen vielä tulee, niin aioin ensin laittaa enemmänkin tavaraa huuto.nettiin, mutta jo muutaman tuotten jälkeen ärsyynnyin koko hommaan ja sen vaivalloisuuteen. Kuvassa näkyvät namuiset kengät ja laukun + yhden kauniin ruskean nahkaisen kirjekuorilaukun kuitenkin ennätin pistää  sinntyrkyllee. Kiinnostunet käykää vilkaisemassa täältä.

Loppuun vielä kuva korukaaoksen taltutusoperaation onnistuneimmasta osiosta.

1250722725_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alunperin Sokoksen jouluikkunan somisteena toiminut tähti on seilannut isoveljensä (jossa roikkuu tällä hetkellä kaulakoruja) kanssa mukanani aina kotoa muuttamisesta saakka. Alunperin tähdet toimivat pelkkinä koristeina, mutta viime vuodet tämä pienempi veijari on ylväästi toiminut radion antennina olohuoneen hyllyn päällä. Tänään kuitenkin pistin murun kehittelemään uusia ratkaisuja kuinka saada kanavat kuulumaan ja nappasin härvelin parempaan käyttöön. Metalliverkko oli mitä oivallisinta korviksien ripustamiseen ja sainkin järjesteltyä tuohonviisisakaraiseen reilut kaksikymmentä suosikkipariani näppärästi käden ulottuville ja vieläpä melko soman näköisesti. Ukko puolestaan askarteli uuden radioantennin klassisesti metallihenkarista. Lopputulos siis enemmän kuin hyvä: korvakorut ojennuksessa ja rokki raikaa.