Mä olen rakastunut harmaisiin farkkuhameisiin ja olenkin onnistunut hamstraamaan niitä kaappini jo kolme kappaletta. Itse asiassa viime aikoina olen tuntenut syvää kiintymystä moneen muuhunkin omistamaani harmaaseen asiaan. Uusi lompakkoni on harmaa, tämän hetken lempihuivini on Pull & bearin harmaa niitihuivi, viime viikot käytössä on ollut harmaa laukku jne. Ja nyt unelmoin hankkivani mustalle rakkausrotsilleni partnerin, sillä tämä Elloksen kaunotar kummittelee verkkokalvoillani joka kerta kun suljen silmäni ja mietin syksyn tuloa ja takkeja. Rotsin hankkiminen käynee kuitenkin toteen vain siinä tapauksessa, että Ellos muistaa uskollista kanta-asiakastaan pian jollain -50% alennuskoodilla. 75 € nahkatakista kun tuntuisi jo edulliselta. Nyt kuitenkin vaan toistaiseksi haaveilen ja tyydytän harmaannälkääni muilla tavoin. Tänään päälle päätyi yksi kolmesta farkkuhameestani ja käsivarrella keikkui lisää samaa kaunista sävyä.

 

1249389007_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvausrekvisittana ja kokopäivän työkaverina oli tänään Stara. Aiemmin päivänasukuvissa on jo nähty hieman kookkaampi pötkylä Rino.

1249388990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

hame/Only, ostettu kirpparilta, body/GT, paljettiliivi/H&M, kengät/H&M Kids, korvikset/JC

Ensimmäisenä kokeilemani korkeavyötäröisempi ja taskuton farkkuhameeni tuntui kokonaisuuteen liian fiiniltä etenkin kun jalkaan päätyi lastenosastolta hankitut kangaskengät. Rennompaan taskuilla varustettuun hameeseen yhdistettynä ei tuntunut lainkaan överiltä vetää tuollainen kasa blingblingiä päälleen työpäivänä, vaan tykkäsin asusta vallan paljon.

Viimeinen asiakas on oven takan millä hetkellä hyvänsä ja sen jälkeen mä singahdan kavereiden vuokraamalle mökille nautiskelemaan kesäfiiliksestä mm. saunomisen, grillaamisen ja tikanheiton merkeissä. Uimaankin tekisi mieli ekaa kertaa tänä kesänä, mutta kyseisen mökin ranta ei täytä kala- ja vesikammoisen uimarin kriteereitä. Suostun uimaan hiekkapohjaisissa kirkasvetisissä paikoissa, joissa ei ole kaislikkoa lähettyvillä (eli uimahallissa, totesi muru) ja tämän iltainen paikka ei ole sellainen. Viime talviset villahousut ja turkit päällä siis mennään edelleen. :D

Iskikö tämänkertainen paljettihörvellys?