Tykkäsin tänään harkitsematta päälleni eksyneestä työasusta siinä määrin, että pitää jakaa se teidänkin kanssa. Mitään muuta uutta se ei tarjoile kuin ainoan tämän kuun vaateostokseni. Kaikki muu on vanhaa, tuttua ja kymmeniä kertoja nähtyä. Mutta niinpä se taitaa suurimmalla osalla ihmisistä ollakin, että ne tietyt samat vaatteet ne on jotka sitä arkipukeutumista pyörittää. Olis kaameeta, jos ei olisi niitä lempivaatteita joihin turvautua, kun Nukku-Matti koittaa pidellä aamulla otteessaan.


1250346173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiinnitittekö huomiota, mitä minä juuri äsken kirjoitin? "...ainoan tämän kuun vaateostokseni". Voitteko uskoa, kuukausi on puolessa välissä ja minä olen onnistunut hillitsemään itseni ja rättihimoni pitämällä fokuksen tiukasti Budapestissa? Ihmettelen sitä itsekin. Piipahtaessamme Helsingissä Madden keikalla jouduttiin kaverin kanssa ihan väkisin antautumaan pienelle kauppakierrokselle. Ginasta matkaan lähti tuo välittömästi pidetyimpien vaatteiden listalle noussut violetti trikoohässäkkä. Ihanaihana.  Edestä avonaista, liehuvaa ja vajaamittaiset hihat. Niin minua.Saatan ehkä joutua harkitsemaan tämän hankkimista myös vaikkapa harmaana. Hintaa mukavuudella oli parikymppiä.


1250346214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

legginssit/Lindex, silmäpaita/H&M, trikoohärpäke/GT, kengät/Bianco, laukku/O.I.S, Aleksi 13

Käytän aika harvoin korkkareita töissä, mutta näin lauantaisin saattaa olla sen verran juhlafiilis ja työpäivä muita lyhyempi, että jalkaan eksyy muutakin kuin ballerinoja. Kuvatessa toki nakkaan korkkarit studion nurkkaan, mutta on kiva ottaa asiakkaat vastaan ryhdikkäänä ja pitkänhuiskeana. :) Jos en olisi niin kovin mukavuudenhaluinen ihminen, kipittelisin korkkareissa päivittäin. Mutta plääh, kahdeksan tunnin työpäivä on mulle ihan liikaa kipitettävää. Onneksi on kuitenkin lyhyet lauantait! Mitä laukun valintaan näin työpäivinä tulee, niin se on aikalailla se yksilö, jossa enimmät kamat jo on sisällä. Tai se joka makaa lähimpänä kaikkia niitä tavaroita, jotka sinne kuuluu. Näin toimittiin myös tänä aamuna.


1250346302_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt tuskailemaan, että mitä päälle illan rientoihin. Luvassa kavereiden tuparit ja kuka tietää mihin tie sieltä johtaa. Joko olisi aika ulkoiluttaa viime kuussa hankittua paljettihametta?