Odottamani Elloksen "-50% yhdestä tuottesta" tarjous tärähti tänään postiluukustani. (Voiko niitä muuten pyytää lopettamaan tuo paperiroskan lähettämisen? Mulle riittäis ihan ne niitteen vähän väliä inboxiin tunkevat mailitkin) Ja tehän voitte arvata miten siinä sitten kävi.

Mä en vaan voi mitään tälle harmaata kohtaan syttyneelle rakkaudelleni. Kaunis harmaa tuntuu niin kovin valoisalta ja raikkaalta kaiken mustan keskellä olematta kuitenkaan liian pelottavaa ja uutta. Ja sen vuoksi syksyn päällysvaatekokoelma tarvitsi ehdottomasti "valopilkkunsa".

1251231749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo mustalle rotsilleni kaveriksi himoitsemani harmaa nahkiainen tulee nyt sitten testattavaksi. Voihan olla, että se on ihan kamala, ja voin palauttaa sen hyvillä mielin, mutta mikäli se on mahtava-upea-täydellinen, niin 74,50 € ei ole siitä paljoa. Ainakin Melinan päällä takki näyttää aivan mahtavalta ja  olen muistaakseni lukenut hänen myös kehuneen takin olevan hyvin pehmeää ja miellyttävää nahkaa. Toivotaan siis parasta uuden ehdokkaan suhteen!