Kuten joka kuukauden lopussa, on tänään jälleen totuuden ja paljastusten hetki. Mitä kaikkea tulikaan kuluvan kuukauden aikana kuljeteltua ostoskasseissa kotiin saakka?


1249061364_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vietin kesälomallani viikon verran kotiseudulla Kainuussa ja toki aletarjonta piti tarkastaa sielläkin. Lindexiltä matkaan tarttui äärimmäisen mukaviksi ja toimiviksi työhousuiksi osoittautuneet farkut. Pöksyjen lahkeet ovat hieman vajaamittaiset, eli paljastavat nilkat, kuten kesähousujen mielestäni kuulukin. Lahkeensuissa on melko leveät resorit, jotka eivät kuitenkaan ole nilkkoja puristavan tiukat. Väri, malli ja istuvuus miellyttivät välittömästi, eikä aletangon viimeisten 44-kokoisten housujen kotiutamista tarvinnut paljoa jäädä mietiskelmään. -30% alelappu viimeisteli hinnaksi pyöreästi 20 €. Ovat päässeet jo todelliseen tehokäyttöön ja eksyvät päälle etenkin hyvin unisina työaamuina.


1248284314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jo omassa postauksessaan esitellyt Biancon nahkaiset peep-toet olivat heinäkuun ainoa kenkäostos. (Ei kun anteeksi, ostinhan minä yhdet 9 € kiinantossut kesälomalla, tai siis äiti osti..) Olen kipsutellut korkkareilla nyt pari kertaa töissä ja korot ovat osoittautuneet juurikin niin mukaviksi kuin jo ostohetkellä ounastelinkin. Rahapussi keveni 54 € verran, mikä ei ole paljoa aidoista nahkakengistä. Loisto-ostos, sanoisin. Kenkien takana pilkottaa Vero Modasta kimppuuni hyökännyt mahtava paljetti minihame. Siitä kuvaa päällä varmaankin viimeistään ensi viikonloppuna, jolloin suuntamme tyttöjen illan merkeissä hippaamaan. Hintaa hamosella oli 26,90 €.


1249061441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paljettiharakka ei välttynyt kiiltäviltä kohteilta tässäkään kuussa. Välittömästi ensisilmäyksellä klikkasin henkkamaukan nettikaupasta ostoskoriini rennon paljettiliivin. IhanaIhanaIhana. Hintaa kimalluskella oli 24,90€. Liivin alta pilkottaa Asoksen alepaketissa saapuneet överi-mauttomat, mutta silti kovin hienot kiiltävät käärmelegginssit. Odottavat sopivaa iltamenoa, jotta pääsevät ulos. Hintaa kalsareille jäi n. 9 €, mikä on juuri sopiva hinta jostakin ihanan kamalasta. :)


1249061399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Spr:n Kontti tarjosi jotain kivaa tässäkin kuussa niin kuin monesti aiemminkin. Beverly Hills 90210 henkinen ohut persikan oranssi farkkurotsi tunkeutui suojaukseni läpi ja sai minut vakuutettua kyvystään kirkastaa mustat kesäasuni. 4,80 € tiskiin, hihat rullalle ja menoksi! Pakko pian näyttää tää teille päälläkin, jotta vakuututte löydön mahtavuudesta. :)

1249061456_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minua oli jo hetken aikaa Asoksen tarjontaa selatessa kutkuttanut Oasiksen kaunis silkkihame, mutta viidenkympin hinta ei ollut houkutellut. Alennusmyyntien laskettua hintaa n. 23 €, en enää keksinyt yhtään hyvää vastalausetta tyylikkään hamosen tilaamiselle. Katso Asoksen kuva hameesta mallin päällä, jotta saat selvää mallista.

1249061421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asustepuolella tuli törsättyä mm. noihin Jazz-kadun krääsäkojusta löytyneisiin 2 € kustantaneisiin korvakoruihin. Samalta kauppiaalta lähti mukaan vielä kaunis mustilla sulilla koristeltu hiuspanta samaan 2 € hintaan. Jazz-kadun hankintoja oli myös Anna Pusu-designin Miss Piggy sormus, 10 €.

1249063398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotakin todella pitkään etsinnässä olluttakin tuli heräteostosten lisäksi hankittua. Koska joka ikiseen vaatekauppaan ja tavarataloketjuun on oma etubonusplussasuperkorttinsa, on niitä muoviläpysköitä kertynyt melkoinen kasa ja kaikki vanhat lompakot käyneet ahtaiksi tuolle korttipakalle. Parikymmentä korttia kevyesti nielevä tyylikäs lompakko löytyi Sotkamon Benettonin -30% alehyllystä. Pörssille jäi hintaa 30 €, josta ihanainen mammani vielä tarjotui maksamaan puolet. Eli omaa rahaa löytöön kului 15 €. Huippuostos, ehdottomasti.

Tässä lueteltujen lisäksi vaatekaappin muutti myös Your Facen pitkä, lyhyt hihainen musta neuletakki, jolle -70% lapun ansiosta jäi hintaa 23 €. Minun tylsän pukeutumiseni huomioon ottaen kyseessä on ehdoton hitti. Kuvista puuttui myös 1,50 € kustantanut musta läpikuultava ohut neule kirpputorilta. Toivotaan, että nämä kaikki sattuu joskus päivänasukuviin.

Kosmetiikkatarpeita oli tälle kuulle kertynyt melkoinen määrä, mutta niihin auttoi vierailu äidin kaapeilla. Mamman lahjoituksiin kuului mm. Clarinsin kosteusvoide, puhdistugeeli ja kuorintavoide, joten niihin tarpeisiin en joutunut omia varojani pistämään. Äidin anteliaisuuden vuoksi ainoa itse heinäkuussa ostamani kosmetiikkatuote oli paikallisen kampaamon alesta ostamani Tigin Masterpiece hiuslakka, 14,90 €.

Näin ollen vaatteet ja asusteet köyhdyttivät minua kaikenkaikkiaan n. 215 €. Ihan samoissa suuruusluokissa siis mennään kuin tämä vuosi tähänkin saakka. Tällä kertaa summa ei kuitenkaan tunnu mielestäni ollenkaan pahalta, sillä pidän todellakaikista ostoksistani. Käärmeleggarit kuuluu osastoon 'hulluttelua-mutta hauskaa sellaista', mutta kaikki loput kamppeet, eli paljettivermeet, farkut, neuletakki, silkkihame, korkkarit ja kirpparilöydöt ovat kaikki todellista käyttökamaa ja minua itseäni. Loppuyhteenvetona sanottakoon siis, että olen tyytyväinen lopputulokseen.

Elokuussa on selkeä tavoite olla eksymättä kauppoihin. Koitan välttää niin virtuaaliostospaikkoja kuin oikeitakin, jotta säästyisin minua korventavilta kiusauksilta. Syitä tähän huimapäiseen yritykseen on kaksi: toinen on neljän viikon päässä häämöttävä Budapestin reissu ja toista en teille kerro. Lällällää. :D Varattiin tosiaan eilen neljän päivän matka Unkarin kauniiseen pääkaupunkiin. Matkaan pääsen mitä loistavimmassa seurassa, sillä mukaan lähtevät isi, äiti ja mun muru. Äiti oli luvannut minulle kaupunkiloman, mutta innostuttiin puhumaan miehet kinmatkaamme, joten vieläkin kivempaa. Kevyen shoppailun lisäksi haluan käydä ainakin katsomassa Robert Capan valokuvanäyttelyn nykytaiteen museossa. Olen nähnyt saman näyttelyn jo kerran Oslossa, mutta niin pikaisesti, että haluan käydä syventymässä sotakuvaajalegendan töihin tarkemmin. Myös Budapestin kylpylät houkuttaisivat. Kaupungissa käyneet, kertokaa ihmeessä parhaat vinkkinne sekä nähtävyyksien, että shoppailun suhteen.