Kävin tänään tyhjentämässä kirpparipaikkani ja olin ensin ihan harmistunut, kun jouduin pakkaamaan kamaa takaisin kotiin kolme kassillista. En kuitenkaan tainnut muistaa kuinka monta lastia olin tavaroita myntiin vienyt, sillä tilityssumma oli saada minut lentämään pyrstölleni. Sain kesälomahömppäilyrahaa nimittäin muutaman euron vajaat kolme sataa! Eipä ole ollut koskaan ennen kirppistelyt ihan noin tuottoisia. Toki kyseisiä vaatteita aikoinaan hankkiessa olisi voinut miettiä hieman tarkemmin, niin ei ehkä olisi olltu niin paljon kirppikselle raahattavaa, mut tänään lopputulos hymyilyttää kuitenkin. :)

Lajittelin takaisin tulleet tavarat kahteen eri läjään, tonen kassillinen lähtee lahjoituksena Fidaan tai SPR:lle ja toisen kassin vaatteita ja kenkiä ajattelin vielä listailla Huuto.nettiin tyrkylle. Yhden erän naputtelinkin huutikseen jo tänään, joten tsekkailkaa ihmeessä tuotteet. Pistin kaikki tarjolle "Osta heti" hinnoilla, jottei tarvitse odotella mitään kilpahuutohommia. Tarjolla on mm. iskemättömät mustat paljettilegginssit kokoa L, More & Moren uudenveroinen bleiseri kokoa 42, Blinkin söpöt vaaleanpunaiset avokkaat, InWearin kauniit kirjaillut suorat hopeanharmaat housut ym.. Pääset kohteisiini TÄSTÄ.

Ihan täysin pelkkänä myyjänä en onnistunut tästä päivästä suoriutumaan, vaan jotain tuli itsekin hankittua. Kirpparilta käteen tarttui vitosella Henkkamaukan tumman violetti bleiseri  kaveriksi monille mustille jakuilleni ja internetin ihmeellisessä maailmassa kulutin vihdoin loppuun Nellyn lahjakorttini.

1245073340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olin katsellut noita yllä olevia kohtalokkaita korkoja jo keväällä, mutta jäljellä oli vain nelosella alkavia kokoja. Tänään lkuitenkin Nellyn uutiskirje kertoi kenkiä tulleen lisää. Lahjakortin jämät käytettyäni pulitin huimista koroista itse n. 26 €. Nuo ovat tyyliltään hieman niiden aiemmin himoitsemieni Steve maddenien ja Bronxien oloiset, joten saavat paikata sitä menetettyä rakkautta. Hieman kyllä aloin heti tilauksen naputeltuani miettimää, että onko nuo jotenkin vähän turhan mallia strippari, mutta karistin ajatuksen nopeasti mielestäni ja aloin vaan odottaa pakettia jo malttamattomana. Toivottavasti ovat kivat. Korkoa järkäleillä oli kuvauksen mukaan 13 cm ja platoa 3 cm. Eiköhän niillä siis ihan hienosti kipitellä. Iskevätkö yhtään?

Tiedättekö mitä.. Mun tarvii jaksaa enää kolme kiduttavaa työpäivää ja sitten tämä tyttö jää tähän astisen elämänsä pisimmälle palkalliselle kesälomalle. Saan lomailla 18 päivää putkeen! Osan lomapäivistäni olen käyttänyt jo aiemmin ja loput on ripoteltu pitkin loppukesää ja syksyä. Lomailen sitten taas Pori Jazzien aikaan muutaman päivään, samoin Madonnan konsertti menee rennommin, kun seuraavana päivänä ei tarvitse syöksyä töihin. Ja viimeiset arvokkaat lomapäivät säästelläänkin sitten alkusyksystä mahdollisesti tapahtuvaa kaupunkilomaa varten. Lontoo, Pariisi, Rooma, Milano.. kohteesta ei vielä tarkempaa tietoa. Oi loma, oi loma!

Melkoisen tiukan aikataulun olen kyllä onnistunut itselleni ohjelmoimaan, mutta menot ovat onneksi sitäkin mukavampia. Juhannuksen jälkeen suuntaan murun ja hyvän ystäväni kanssa kolmestaan pariksi päiväksi Tallinnaan ja sieltä syöksytään sitten suoraan katsastamaan Faith No More. Toiseksi lomaviikokseni puolestaan suuntaan kohti kotiseutua ja käyn samalla hoitelemssa parit kuvauskeikat. Ihan ei siis pääse ammatista irti lomallakaan, mutta onpahan ainakin vaihtelua niille kuvauksille mitä normaalisti pakerran. On se silti LOMA! Mahtaa olla keskittyminen ihan huippuluokkaista nää viimeset työpäivät.. :P