Lauantaina vaatekaapista löytyi pitkästä aikaa jotain "uutta" ja päälle päätyi illalla kovasti itseä miellyttänyt asu. Olin katsellut asokselta yhtä ihanaa mustaa paljettiminihametta, mutta nreilun neljänkympin hinta ei houkuttanut kuitenkaan roiskeläppää tilaamaan. Onnekseni kuitenkin käteeni osui kaapin uumenia penkoessani äidin joskus Italiasta ostama Pimkien tuubitoppi, joka ei ollut koskaan päässytä nihkeän kokonsa vuoksi käyttöön asti. Omistin itse asiassa samanlaisen topin jo lukioaikana ja silloin sitä käytinkin, mutta myin sen myöhemmin kirpparilla. Tämä on siis jo paljettituubin toinen tuleminen.


1243201583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tietenkään toppi ei ihan sellaisenaan ollut riittävän kokoinen minulle hameeksi, mutta sinnikkäästi päätin kehitellä jotakin. Niinpä jatkoin kaapin kaivamista ja löysin kuin löysinkin viime kesänä alennuksesta ostamani mustan läskinkuristusalushameen. Ompelin paljettihässäkän muutamalla pistolla kiinni alushameeseen, jottei se pääsisi vahingossa valahtamaan ja laitoin hamevirityksen kaveriksi riittävän pitkän paidan, ettei alushame pääsisi vilkkumaan. Tuo tuubi kun tosiaan ylettää mua vain johonkin pakaroiden puoliväliin saakka. :D Jos olisin kiskonut tuubia yhtään ylemmäs, olisi alushame pilkottanut helmasta ja pituuskin olisi mennyt jo pian rivouden puolelle. Viritelmä kuitenkin kesti koko illan bilettämisen vallan mainiosti, eikä tuubi kireytensä ansiosta osoittanut pahempia valumisen merkkejä. Kukaan ei siis joutunut ihastelemaan alushamettani, eikä minulla ollut ollenkaan hankala olo viritykseni kanssa.


1243201607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • paljettituubi/Pimkie
  • t-paita/Ellos
  • korkkarit/Andiamo
  • bleiseri/Share,kirppis
  • laukku/Asos
  • korvikset/Lindex
  • rannerengas/Ellos
  • niittiranneke/teiniaikojen jäänne

Nämä kuvat eivät ole lauantai-illalta, vaan sunnuntaina lavastettuja. Lauantaina tukka oli reippaasti taas pystymmässä ja silmissä värikäs meikki.

Tykkäsin yhdistelmästä vallan kamalasti. Kokomusta muuttui taas astetta mielenkiintoisemmaksi sopivalla blingbling-annoksella ja keskiviikkona ostamani korkkarit toivat tarvittavan pienen piristysruiskeen. Suurin osa mun asuista noudattaakin aina kaavaa kokomusta asu + värikkäät, mutta yksinkertaiset kengät. Mutat se nyt vaan tuntuu omalta ja yleensä toimii, joten mitä sitä kaavaa muuttamaan.

Ihastuttuani paljettihameviritykseeni niin kovin, halusin pukea sen päälleni myös sunnuntaina. Kaikesta kiillostaan huolimatta hame passasi hyvin myös arkisempaan lookkiin, kun vaihdoin korot mataliin kultaisiin ballerinoihin ja kiskoin t-paidan päälle mustan neuletakin. Kuka on sanonut, että kimaltaa saisi vain kekkeröidessä?

Olen menettänyt sydämeni aivan täysin tuolle Asoksen niittilaukulle. Se on juuri sopivan kokoinen välimalli isojen arkilaukkujen ja pikkuisten kirjekuorilaukkujen kansoittamaan laukkukokoelmaani. Mukana tuli myös pitkä olkahihna, mutta sitä tuskin tulen koskaan käyttämään. Tuo lyhkäisempi hihna kun on juuri sopivan mittainen sekä oallla, että kädessä kantamiseen. Tulette näkemään tuota veskaa tulevaisuudessa varmaan melkoisesti.