Mä olen viime päivinä shoppaillut oikein urakalla, mutta rahaa ei ole kyllä mennyt onneks kuin muutama kymppi, sillä mun iskut on kohdistunut lähinnä kirppareille. Tänään en kuitenkaan vielä ehtinyt kuvaamaan mun löytöjä, koska vetäisin tässä illalla sellaset kolmen tunnin päikkärit ja sit kun heräsin, niin olikin jo niin sysipimeää, etten jaksanut alkaa sohlaa kameran kanssa. Toivotaan siis, että saan huomenna jotain todistusaineistoa kivoista ostoksistani. Mut koska vielä ei ole hankintojen esittelyn aika, niin laitetaankin kuva jostain mikä jäi valitettavasti ostamatta niin kovasti kuin se kipeää tekikin.


1242335676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tampereen Radiokirppiksellä sovittelin innoissani noita upealla korolla varustettuja kaunokaisia ja kokokin olisi ollut ihan sopiva, mutta en vaan kyennyt kirpparilla taipumaan 18 € hintaan. Ei se toki olis ollut paljoa nahkakengistä, joiksi ne ainakin tulkitsin, mutta pelkäsin vihreän kuitenkin olevan sen verran eksoottinen väri vaatekaappini, että en viitsinyt nipistää tuota summaa kireästä budjetistani. Mutta täytyy sanoa, että kyllä jäi hieman mieltä kaihertamaan. :(  Äääh.. pitikin nyt sit laittaa toi kuva tänne, että varmasti muistan joka päivä, miten tyhmä olin kun jätin ne ostamatta. Mikä siinä onkin, että kenkäkaupassa toi 18 E olis aiheuttanut onnen kiljahduksia, kun on niin halpaa, mut kirpparilla se on kauhea hinta, vaikka kengät olis ihanat ja hyvkuntoiset ja kaikkea? Sitä vaan jotenkin kirpparille mennessä asennoituu sellasiin muutaman euron ostoksiin, tai ainakin itse teen niin. Mulla menee jotenkin kirppariostoksen hintakipuraja kympissä. Onko muita joilla on samanlainen ajatusmalli?

Eilen olin 'dinner and a movie'-treffeillä ystäväni pauliinan kanssa. Käytiin katsomassa Enkelit ja Demonit, joka ei kyllä ollut läheskään yhtä hyvä kuin Da Vinci koodi, mutta kyllähän sen nyt katsasti, jos ei muuten niin ainakin sen ansiosta että siinä näytteli iki-ihana Ewan McGregor. Onneks Ewan ei voinu nähdä mua sieltä valkokankaan toiselta puolen, sillä en ollut mitenkään hurmaavimmillani.

1242335644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


  • t-paita/Ellos
  • bleiseri/Share, kirppis
  • farkut/Lindex
  • korkkarit/Seppälä
  • laukku/Kirppis
  • kaulakoru/Indiska
  • aurinkolasit/Versace
  • korvikset/ei muistikuvia...

Päälle päätyi itselleni melko epätyypillisesti farkut ja vielä melko vaaleat sellaiset. Pauliinakin heti mut nähdessään sanoi, et "höh, kaverill on farkut!", eli asia jaksaa hämmästyttää jopa kanssaeläjiäni. Olenkohan mä vähän liiaksi juminut legagreihin? :D Nuo  pökäton jotkut 7 € löydöt Lindexin alerekistä ja niissä on niin dorkan pituiset lahkeet,että niitä ei voi käyttää kuin käärittynä. Omaan kesäpukeutumiseeni käärityt lahkeet kuitenkin kuuluu yhtä olennaisesti kuin nenä päähän, joten pakko noi loistavasti istuvat pöksyt oli viime kesänä lunastaa. Kuuluvat siis samaan sarjaan viime viikolla nähdyn kukkapaidan kanssa, eli ei ihan oma juttu, mutta yritän nyt sit käyttää kun on tullut hankittua. Pitäisköhän niitä tuunata hieman kuluneemman näköisiksi? Minkä tuomion saa kombo Tuhlaus + normifarkut?