Töihin paluu nejän päivän vapaalla rötköttämisen jälkeen tuntui sen verran ankealta, että mitään esittelyä kaipaavaa vaatetustakaan ei päälle eksynyt. Todella ruttuinen punainen minihame ja puolipitoinen roiskepaita osuivat lattialta ekana käteen ja ne oli yksinäiseen työpäivään ihan riittävän fiiniä. Huomennakin saan istua koko päivän pimeässä työhuoneessani ylhäisessä yksinäisyydessä, joten saan toisenkin päivän vapautusta vaatteiden tuskailusta. Vaikka sepä nyt ei taida olla kovinkaan kummoinen muutos mun normaalipäiviin verrattuna. Mä oikeastaan ihan ihmettelen, et mihin mun entisaikojen ainainen "mitä mä laitan päälle"-kriiseily on oikein kadonnut. Outoa. Onko se välinpitämättömyyttä vai tervettä kehitystä? En pysty sanomaan.

Mut koska mulla ollut nyt mitään vaatekuvaa esiteltävänä, eikä kummempia tuumauksia kirjoiteltavana, niin pienoinen mainospätkä niiden sijaan.

Ystäväiseni uudistivat ihanaista Koruharakka nettikauppaansa entistä toimivammaksi ja asiakasystävällisemmäksi. Korut voi nyt keräillä ostoskoriin kuin missä tahansa verkkokaupassa sähköposti- taikka huuto.net-tilaamisen sijaan. Puljuun on uudistuksen myötä myös mahdollista rekisteröidä oma asiakastili, jonka avulla voi esim. seurata omien tilauksien käsittelyä ja tilaushistoriaa.

1241542655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koruharakka juhlii uusia avajaisiaan koko tämän viikon ajan ja tarjoaa kaikki 4.-10.5 välisenä aikana tehdyt tilaukset ilman postikuluja. Putiikista löytyy myös useita hyviä -50% juhlatarjouksia.

Valikoimiin saapuneista uutuuksista mun lempparit löydättekin tuosta yläpuolelta. Mustat kitarakorvikset saapuivat luokseni jo jokin aika sitten vaaleanpunaisten kaveriksi ja ihanat siipikorvikset muistuttavat hieman omia henkkamaukan kaulakorusta rustaamiani versioita. Tuttikorvikset puolestaan ilahduttavat nostalgia-arvollaan, sillä ainakin tämän tytön korulaatikosta löytyi ala-asteikäisenä kyseisiä killuttimia jopa neljässä ellei viidessäkin eri värissä. Kuka muu muistaa nuo ysäri-helmet? Nyt puuttuu valikoimista enää se kirkkaanväriset puiset papukaijakorvikset, joiden muistan olleen toinen hitti varhaisteiniaikoinani. Niitäkin löytyi monessa värissä ja jopa monen kokoisina. Sellaista hävyttömän isoa  kirkkaanpunaista lintua muistan pitäneeni coolisti vain toisessa korvassa. :D Hei koruharakan tädit, hankkikaa sellaisia!!!

ps. Mä ihan meinasin unohtaa Trolli-korvikset (kirjoitin eka kovikset..:D) . Miten nuo tutit saivatkin nyt yhtäkkiä kaikki viidentoista vuoden takaiset korumahtavuudet palaamaan mieleen..