Muistatte varmaan kun pari postausta sitten nillitin housuista, joiden sovittelu sai minut hieman ahdistumaan jenkkakahvoista sun muista kroppani epämissimäisyyksistä. (kyllä epämissimäisyys on oikea sana, ihan totta! :D) No, mitäpä tekee Tuhlaus? Muutaman päivän asiaa märehdittyään päättää, että näky peilissä on sittenkin ihan riittävän ok kyseiseisten pöksyjen ja bodyn liitolle. Mitä jostain pikku vararenkaista, kun asu tuntuu päällä ihan mielettömän hyvältä! Hiippailinkin siis töissä pari päivää seuraavanlaisissa kamppeissa. Ei todellakaan sitä kaikista imartelevinta settiä kropalleni, mutta täytyy välillä uskaltaa kokeilemaan muutakin kuin niitä totaalisen turvallisia vaihtoehtoja.

1241093589_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvä keino siirtää huomiota pois omista epäkohdistaan, on käyttää hurmaavaa rekvisiittaa. Ihana haukku kuvissa on työkaverini (siis koira on mun työkaverin, mut koira on myös mun työkaveri) Rino eli tuttavallisemmin Ripa. Saan aina välillä nautiskella tuon ihanan pötkylän seurasta, kun emäntänsä ottaa sen mukaan töihin.

1241093602_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • housut/Vero Moda
  • body/GT (bodyssa on melko avonainen selkä, joka toi hieman "ilmaa" tuohon kokovartalomustaan)
  • avokkaat/Vagabond
  • kaulakoru/Korikolmio
  • korvikset/H&M

Sitten kun lähdin oikeasti ihmisten ilmoille (työkavereita ei siis lasketa, vaan niiden seurassa uskaltaa pukeutua miten vaan), mulla oli tuossa päällä jakku kera käärittyjen hihojen ja kokonaisvaikutelma muuttui astetta imartelevammaksi, mutta siitä ei tietenkään ole nyt yhtään kuvaa. Koittakaa kuvitella.

Vappuaatto meni neljään saakka töissä ja sitten kirjaston, ruokakaupan ja alkon kautta kavereiden luokse iltaa viettämään. Istuskeltiin iltaa pienellä porukalla, jossa nuorin ja vauhdikkain tyyppi oli alle pari vuotias. Osalla sakista siirryttiin sitten vielä kaupunkiin tarkastamaan yksi uusi baari. Illan viimeisellä etapilla Amarillossa sattuikin sitten kovin ilahduttava kohtaaminen. Ihana ja iloinen lukijani Anna (muistinhan oikein?) tuli rohkeasti moikkaamaan mua ja juteltiinkin siinä sitten tovi. Tulin tosi hyvölle mielelle sellaisesta ihanasta livepalautteesta! Toivottavasti törmäillään uudelleenkin täällä Porin yössä. :)

Vappupukeutuminen meni sitten niin, ettei mulla ollut töiden jälkeen aikaa vaihtaa vaatteita, joten kavereiden luona jatkoin tuolla samalla mustalla kokonaisuudella. Ennen juottoloihin lähtöä kiskoin taksia odotellessa päälleni käsilaukkuun kiireessä heittämäni vaatteet eli harmaan farkkuhameen ja Nanson mustan roiskepaidan.  Kenkinä toimi mustat ballerinat ja laukusta löytyi sopivat korvikset.  Perus arkityöpäivän lörttöilykamppeet siis. Vaatteet vaihdettuani tajusin, vielä et tä mukana ollut laukku oli päälläni oleviin vaatteisiin nähden ihan väärä, sillä Espritin iso oranssi veska ei mielestäni ole oikein ollut farkkuhameen ja roiskepaidan kaveri. (Mulla on joku ihme suorituspaine aina siitä, että laukku pitää passata oikeasti asuun. Ihmeellistä turhaa ahdistusta sekin. Ketä loppupeleissä kiinnostaa jossain pimeässä baarissa, et millanen laukku mulla on?) Päällä ei siis ollut mitenkään sellaiset vermeet, joissa normaalisti lähtisin baariin, mutta unohdin matalien kenkien ja väärä laukun aiheuttaman epämukavuuden kuitenkin jo taksissa, sillä muistin, että parhaat illat ovat yleensä just niitä, kun on hyvässä seurassa ja päällä on jotakin totaalisen harkitsematonta. Pitäis oikeastaan ehkä relata useammin sen suhteen, et mitä sitä oiken ulos lähtiessä päälleen laittaa ja ei sitä pakkeliakaan aina tarvii aamun jälkeen lisätä. :D

Kokonaisuudessaan kaikki eilisen vaatteet muistuttivat minua siitä, että aina ei tarvitse olla niin itsekriittinen asujensa suhteen. Hauskanpito ei ole kiinni asuun sopivista korkokengistä ja käsilaukusta, vaan ainoastaan seura ratkaisee eikä työpaikalla kukaan tule sanomaan, että vatsamakkarani pilaavat työilmapiirin. Vaatteet ja asujen miettiminen on ehdottomasti mukavaa puuhaa, ja huoliteltu asu tekee olosta hyvän, mutta turhaa stressiä asiasta ei kannata ottaa. Yritän muistaa tämän vastedeskin. Yhtään ainoaa hauskaa iltaa kavereiden kanssa, ei saa jäädä sen takia väliin, että mukaan ei sattunut "oikeanlaisia vaatteita". Sovitaanko näin?

Nyt jotkut kivat ja rennot vaatteet päälle ja meikkiä vaan sen verran kuin jaksaa suosiolla laittaa (eli aurinkolasit) ja sit vappulounaalle!

Ai niin! Täytyy muistaa tehdä kuukausikäräjätkin tässä viikonloppuna! Nyt on hyvin aikaa, sillä meneillään on neljän päivän vapaat!!! :)