Terveiset täältä aurinkoisesta ja lumisesta Kainuusta! Meidän teleportti on toistaiseksi huollossa, joten jouduttiin köröttelemään ihan perinteisesti autolla lähes 8 tuntia päästäksemme mun isin ja äidin huomaan. Mutta kyllä kidutus kannatti, sillä täällä pääsee nauttimaan ihanan sään lisäksi monen rakkaan ihmisen seurasta.

Pääsiäisloma sai mahtavan alkupamauksen, kun kävin torstai-iltana fanittamassa aina yhtä jykevän kuuloista Amorphista. Ah ja voi. Se oli hienoa se. Kyseisen iltajuoksun vuoksi pakkaaminen jäi eilis aamuun lähdön alle ja senhän tietää miten siinä käy. Kiireessä sitä nakkelee kassiin aina ihan liikaa vaatetta eikä varsinaisesta yhteensopivuuskoordinoinnista ole tietoakaan. Muru pääsi taas pilkkaamaan tonnien painosia pakaasejani, sillä olemmehan matkalla puolen vuoden sijasta vain kolme päivää. Ja vielä paikassa, johon ei edes tarvitsisi roudata esim kosmetiikkaa, sillä mammalta löytyy kyllä kaikki mitä älyän tarvita. Onneksi kassista kuitenkin löytyi melko perus mustaalinjaa, joten tämän päivän asu 1 näyttää seuraavalta. (asu 2 on sitten varmaan illalla paikalliseen kuppilaan lähtiessä)

1239445419_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äidin miniläppäriltä puuttuu kaikki kuvankäsittelymahdollisuudet, joten raakaa fotoa suoraan kännykästä, olkaa hyvä.

  • käärmeleggarit/Lindex
  • pinkki toppi/GT
  • musta neulemekko/Lindex
  • hapsuhuivi/kirppislöytö vuodelta 2001
  • pinkit verkkonilkkurit/Vagabond (paras löytö ever! 10 €!)
  • laukku/Capo Verso, Sokos
  • nahkatakki/Saki, Ratsula
  • aurinkolasit/Versce

Tuo uuden rakkausrotsin ensiesiintyminen on nyt hieman epäselvä, mutta nou hätä, sillä tulossa on studiossa otettuja lähempiä otoksia tästä velkavankeuden aiheuttajasta. Olen jo aikapäiviä yrittänyt etsiä ihanampaa ja naisellisempaa nahkatakkia kuin tähän asti käytössä ollut Elloksen versio. Viime viikolla sit vaan yks päivä päätin lähteä tarkastamaan Ratsulan rotsitilanteen ja siellähän se kolahti. Uu, miten ihanan pehmeää nahkaa, ja miten ihana istuvuus ja kaikki. Päätin, etten hanki enää yhtään vähän sinne päin nahkatakkia vaan satsaan yhteen mahtavaan ja pistin kyseessä olleen putiikin luottokorttini parkaisemaan. 219 €, eli ei loppujen lopuksi lainkaan paha hinta hyvästä nahkatakista, mutta kyllä minä sitä muutaman kuukauden makselen. Mutta tiedän sen olevan joka sentin arvoinen. Me tullaan kasvamaan kiinni toisiimme. Tämä pääsiäisloma on nyt meidän eka yhteinen reissu, todellinen honeymoon.

Kuten tuon ketjulaukun ostossakin, niin päätin, että  noudatan yksi sisään toinen ulos metodia ja päätin myydä yhden omistamani nahkatakin. Ebysta reilu vuosi sitten huutamani, ei niin mahtavaksi osoittautunut rotsi saikin heti kodin työkaverini luota ja minä saan sillä rahalla lyhennettyä takkivelkaani. Hyvä juttu.

Mut, kuvia ja tiukempaa hehkutusta takista tulossa vielä myöhemmin. Nyt mamma odottelis mua ruoanlaittopuuhiin ja sitten olis vuorossa kummipojan luona vierailu. Pupuisaa pääsiäistä teille kaikille!!