...kevät on vallaton!

Onkohan tämä seurausta lukijan esittämästä toiveesta nähdä enemmän väriä asuissani, vai luonnollista seurausta vuodenajan mukanaan tuomasta kaipuusta valoisampaan olemukseen? Ostin toissapäivänä Ginasta pinkin topin ja nyt olen jo kaksi päivää käynyt kamppailua sisäisen synkän tyylipoliisini kanssa siitä, että saanko hankkia alla näkyvät farkut vai olisiko se totaalinen tyylillinen itsemurha.


Kerroin jo aiemmin, että minun jokavuotiseen rytmiini kuuluu parin keltaisen topin hankkiminen kesäksi ja niiden lähes käyttämättömänä myyminen kirpputorilla viimeistään syyssateiden saapuessa. Tuon jo itselleni myöntämän typeryyden vuoksi onkin hämmästyttävää, että annan itselleni edes luvan haaveilla keltaisesta vieläkin isompana pintana. Perustelenkin keltaisten housujen paremmuutta saman värisiin yläosiin verrattuna sillä, että ne eivät tule lähelle kasvoja. (Olen nimittäin huomannut, että naamani ei näytä hyvältä keltaisen värin kanssa, mutta kauempana se on kiva väriläiskä) Visioin yhdistäväni keltaiset pöksyt mustaan yläosaan ja korkeisiin korkoihin ja kääriväni lahkeet hieman huolettomasti paljastamaan nilkat. Voisitteko kuvitella kyseiset pääsiäsitipupöksyt kinttujani verhoamaan?


Toinen vaihtoehto voisi olla pinkit farkut, mutta jostain syystä nuo näyttävät keltaisten jälkeen mielestäni kovin tunkkaisilta ja talvisilta. Voisin myöskin harkita tilaavani molemmat kokeiluun ja tekeväni päätöksen nähtyäni värit livenä. Farkut ovat Ellokselta ja niillä on hintaa vain 24,90 € ja tällä hetkellä olisi taas yksi -50% alennus käytettävissä, eli hintaa jäisi postikulujenkin kanssa alle pari kymppiä. Kuulostaa juuri sellaiselta hinnalta, jonka voisin maksaa jostakin tämän hetkistä vaatekaappiani ajatellen hyvinkin uskaliaalta tuntuvasta vaatteesta.

Hot or Not yleisesti? Ja Hot or Not minulle?