Rakas Tuhlaus

Halusin tällä kertaa lähestyä sinua ihan näin kirjallisesti, jotta sanani jäisivät paremmin mieleesi ja voisit palata niihin epäröinnin hetkinä. Huomasin kyllä miten pupillisi laajenivat nähdessäsi ne Biancon niittisandaalit netissä enkä voinut olla panematta merkille kuinka pitkään seisoskelit liikkeen peilin edessä ne jalassasi. Haluaisin nyt kuitenkin pyytää sinua kiinnittämään huomiota seuraaviin asioihin:


  • Nyt on vasta maaliskuu. Joutuisit odottamaan vielä tovin ennen kuin voisit laittaa sandaalit jalkaasi. Kesään mennessä ehdit tavata vielä monet yhtä ihanat yksilöt ja vielä ihanampiakin.
  • Ne ovat keinonahkaa. Tiedät jo kokemuksesta, että keinonahka ei ole miellyttävän tuntuinen materiaali paljaassa jalassa etenkään paahtavassa auringonpaisteessa. (kyllä, aurinko paistaa kesässin myös täällä Suomessa. Joskus voi jopa olla lämmintä) Nakkelit juuri kaappin jääneitä keinonahkakenkiä kirpputorikasaan, miksi hankkisit niitä lisää?
  • 49 euroa on hieman tympeä hinta hiostavista keinonahkavirityksistä.
  • Jouduit tosissasi kiskomaan saadaksesi sandaalien vetoketjut kiinni. Sinä et halua kiroilla ja menettää hermojasi joka ikinen kerta laittaessasi kenkiä jalkaan.
  • Olet jo monta kertaa aikonut ostaa niittejä ja koristella niillä jotkut vanhat kenkäsi, miksi et tekisi niin joillekin sandaaleille?
  • Et ole ostanut tässä kuussa yksiäkään kenkiä, eikö olisikin hienoa tehdä kerrankin nollatulos!



Paina nämä viisaat sanat mieleesi ja tutki niitä huolella. Sinä kykenet vastuullisiin päätöksiin, minä tiedän sen.

         Ystävällisin terveisin

                    Sinun järjen äänesi