Toissapäiväisen laukku- ja kenkäkaappi-ratsian tulos on onneksi vielä sen verran tuoreessa muistissa, että sähköpostiin kolahtanut nettikenkäkaupan mainos ja alekoodi eivät onnistuneet hetkauttamaan minua pätkääkään. Voin ihan rehellisesti sanoa, että minulla ei tee mieli yksiäkään kenkiä (just nyt tänään.. huomenna tilanne voi olla jo aivan toinen). Mutta, koska jollakin teistä voi olla vielä tilaa kenkäkaapissaan, päätin pistää tietoa eteenpäin.


Kyseessä on HongKongista käsin toimiva pulju nimeltä The Loving feet. Sähköpostista kävi ilmi, että kauppias on ennen varsinaisen nettikaupan perustamista myynyt kenkiä jo seitsemän vuoden ajan eBayn kautta ja olenkin todennäköisesti häneltä jotkut tossut tilannut, kun kerran olin mukana hänen postituslistallaan.


Kenkien hinnat vaihtelevat paristakymmenestä dollarista n. seitsemään kymppiin ja edullisista hinnoista voikin päätellä asian, joka varmistuu sivuilta; yhdetkään jalkineet eivät ole nahkaa nähneetkään, vaan kaikki virsut ovat keinomateriaaleista kasattu.


Firma kerto toimittavansa mihin päin maailmaa tahansa postikulujen ollessa 9,95 $ /tuote. Ja kaikkihan taas muistaa, että EU:n ulkopuolelta tilatessa pitää varautua mahdollisiin tullimaksuihin ja veroihin. Lisätietoa asiasta löytyy tullin internetkaupankäyntiä käsittelevästä ohjeesta.

Verkkokaupan avajaisten vuoksi pulju tarjoaa -20% kaikista tilauksista 27. maaliskuuta saakka. Alennuksen sat, kun naputtelet kassalle koodin some1special.

 

Ja kun nyt nettikauppamainostuksen makuun päästiin, niin vinkkaanpa vielä Koruharakan putiikkiin saapuneista söpöistä koru-uutuuksistakin.

Nuo pupu+porkkana korvikset ainakin saivat minulta symppispisteitä, eikä maatuskoillekaan voi olla hymyilemättä. edellämainittujen lisäksi valikoimiin on tullut mm. paljon erilaisia pieniä nappikorviksia esim.pääkallo ja tähtikuviolla. Suosittelen tutustumaan!


Edellisen postauksen laukkuröykkiö tuntui herättävän jossain määrin kiinnostusta ja sainkin useampia ehdotuksia veskojen kauppaamisesta kirpputorin sijasta huuto.netissä. Asia on edelleen harkinnan alla, mutta jotenkin se kamala postitusrumba sähköposteiluineen tuntuu nyt liian työläältä. :( Jos päädynkin laittamaan jotain tyrkylle nettiin, tulevat ne olemaan lähinnä niitä tuotteita, jotka pystyy kokonsa puolesta lähettämään kirjeenä, sillä en näe mitään järkeä siinä, että joku maksaisi muutaman euron laukusta paketin verran postimaksuja. En myöskään haluaisi kauheasti rutata laukkuja postituksen vuoksi, joten siitäkin menee piste kirppismyynnin hyväksi. Mikäli nyt empimisestä huolimatta päädyn osan laittamaan huutikseen, niin ilmoittelen siitä kyllä täällä blogissa.

Ja kun nyt kirpparilla ja netistä myymisestä tuli puhe, niin vilkaiskaa uusimmasta Oliviasta mun tiivistetyt vinkit asiaa koskien! Joku teistä oli nuo muutamat rivit lehdestä jo bongannutkin.