Mistä tietää, että kuherruskuukausi uuden laukun kanssa on ollut todella kiihkeä ja pitkä? Siitä, että tajuat sen yhtäkkiä painavan selkeästi enemmän kuin käsilaukkusi  normaalisti, eikä sen uumenista tahdo enää löytää mitään etsimäänsä. Piti viime viikolla oikein alkaa penkomaan, että mitä minun ketjulaukkurakkauteni on syönyt, kun se venytti kättäni niin kovasti. En ole edes vilkaissut muita laukkujani päin tuon kaunottaren ostamisen jälkeen, joten yhtä jos toista tavaraa on ehtinyt muuttaa sen uumeniin. Aiemminhan olen vaihtanut laukkuja useammin kuin sukkia, eikä kamakaan siksi ole päässyt asettumaan aloilleen yhteenkään veskaan. Toista se on nyt, kun löytyi se oikea.

Pari kalenteria, erilaisia pussukoita, jotka sisältävät mm. meikkejä, lääkkeitä, rakkolaastareita, koruja ym., pillerirasia, sekalainen joukko huulipunia ja -kiiltoja, läjä kyniä, silmäympärysvoide, eight hour cream, pastilleja, kuitteja, alennuskuponkeja, muistitikku, cf-kortti, kameran laturi, pastilleja, puhelin, pari  lompakkoa ja vaikka sun vallan mitä.

Mun mammalta oli joskus löytynyt veskasta jopa silitysrauta. Naisen on hyvö varautua kaikkeen. :D

Hyvä ostos oli siis toi laukku, viihdytään yhdessä todella mainiosti eikä se ole riidellyt vielä yhdenkään asuni kanssa. Mut vaikka kuinka vietetään kaikki päivät tiiviisti yhdessä, niin ehkä sen laukun voi silti välillä tyhjentää ja siivota!

Minkälaisia laukkujumittajia sieltä puolen ruutua löytyy? Oletteko uskollisia vai harrastatteko "irtosuhteita"?


PSST! Koruharakan nettikaupassa on meneillään kilpailu, jossa voi voittaa itse valitsemansa korun putiikin valikoimista. Käy ihmeessä osallistumassa!