En vaan pysty olemaan huokailematta nahkamekkojen perään, siitäkin huolimatta, että nylyisellä ruhollani sellaisen päällevetäminen ei taitaisi olla kovinkaan itsetuntoa kohottava tapahtuma. Blogiani jo pidempään lukeneet varmaan muistavatkin, että minulla on nahkamekkoilu historia jo vuosien takaa paljon ennen kuin niiden taas keksittiin olevan muodikkaita. (Ne jotka eivät vielä ole vuodelta 2000 kotoisin olevaa yo-kuvaani nähneet, voivat vilkaista sen täältä.) Omassa mielessäni nahkakoltut eivät ole menettäneet mielenkiintoisuuttaan missään vaiheessa, ja sen vuoksi niiden esiinmarssi viimeisen vuosien aikana on ollut hyvinkin miellyttävä "yllätys".

Selailin tässä koulupäivän aikana taas tapojeni mukaisesti valokuvaajien sivuja ja muotikuvaaja Ross Kirtonin portfoliosta bongasin seuraavat kaksi ihastusta herättänyttä kuvaa. Koska itse selailen muotikuvaajia valokuvaaja-lähtöisesti, ei minulla valitettavasti ole aavistustakaan siitä minkä puljun koltut ja korot kuvissa on esillä.


Tässä kuvassa huomio kiinnittyi ensin oikeastaan huimalla korolla varustettuihin ja kuolausta aiheuttaneisiin kenkiin sekä siisteihin niittirannekkeisiin. Lähempi tarkastelu paljasti, ettei mekkokaan ole yhtään hullumpi. Yleinen tyylifiilis vaan kolisee ja kovasti.


Tässä mekossa taas kiinnostuksen herättää jännittävä pintarakenne ja siististi ruttuun menevät ylipitkät hihat. Mitta vaan on ehkä jo turhan mini. Voin vaan kuvitella miten miellyttävältä tuollaiset piukat hihat varmasti tuntuvat jossain kekkereiden väentungoksessa hikoillessa. :D

Haaveiluksi tuollaiset nahkat kuitenkin vaan jää, mutta ehkäpä kuvista innostuneena hankin mustilla niiteillä varustetun niittirannekkeen ja joku paita ylipitkillä hihoilla voisi myös muuttaa kaappiini. Eikös vaan?

Päivänasuja ei ole nyt hetkeen herunut, sillä mä olen vaan pessyt ja pitänyt sitä pari postausta aiemmin esittelemääni Nanson paitaa kera kiiltoleggareiden. Ehkä mä jo ensi viikkoon mennessä sen verran kyllästyn, että alan pitämään jotain muutakin. Kuten esimerkiksi perjantaina postiluukusta kolahtaneita paljettileggareita! :D Kyllä vaan.. mä sorruin. En tiedä muistatteko, kun syksyllä kerroin Tukholman reissulla hiplailleeni paljettipöksyjä, mutten edes uskaltautunut niitä sovittamaan, kun pelkäsin niiden olevan too much. No, nyt kuukausia niitä eri lähteistä tuijoteltuani päädyin yksi yö klikkaamaan ne eBayssä ostoskoriini, kun melko edullisesti irtosivat. Mä ehdin ainoataan sovittaa niitä perjantaina ja mä en yhtään tiedä mitä mä olisin niistä mieltä. Paljeteista huolimatta ne tuntuu enemmän kalsareilta kuin yhdetkään wet-look leggarini. Ja miten niiden kanssa oikein kävellään, kun paljetit hinkkaa sisäreisissä toisiinsa? Hetken päästä on sellanen paljettivana perässä, kun ne ropisee irti. :D Ehkä sellaiset on tarkoitettu vain sisäreisiläskittömille länkisäärille... Well.. pitänee kysellä täällä hieman kuvien kera teidän mielipidettä avuksi harkintaan, että pistäiskö ne myyntiin vai pitäiskö.


Kello nakuttaa jo pian yhdeksää, mut täällä koulussa aherrus vaan jatkuu.. Väsyttää..