Mä en olis varmaan edes muistanut, että tänään on penkkaripäivä, ellen olisi lukenut muutaman muun bloggaajan muisteloita omista penkkareistaan. Onnistuin siis missaamaan kaikki rekka-autojen lavoilta viskellyt makeiset kököttäessäni töissä keskustan ulkopuolella. Idhrenin penkkarikuvat nähtyäni intouduin itsekin kaivamaan hyllystä pölyisen valokuvakansion ja palauttamaan mieleeni yhdeksän (!) vuoden takaista stailia. Kuvat on sitten laiskuuden vuoksi skannaamisen sijasta napattu albumista kännykkäkameralla, joten luvassa silmiä raastavan kamalaa laatua.


Mä en enää edes muista oliko meillämitään erityistä teemaa kekkereissä, vai oliko kaikki pukeutuneet ihan miten sattuu. Oma hahmoni oli jotakin tyylitöntä dominamörköilyä. Mutta tämänkin hetken hittijuttuja on asusta löydettävissä: revityt sukkahousut, niittivyö sekä -rannekeita, paljetteja sekä jätesäkin tuoma selkeä wet look fiilis!Voitte kuvitella kuinka lämpöinen asu toi oli Kainuun helmi-pakkasissanauton lavalla riekkuessa. Mulla lähtikin ääni lähes viikoksi tuon päivän jälkeen.
Alemmissa kuvissa näkyy vähän paremmin nuo paljettihommat.


Illalla baarissa pääsi sitten kurittamaan miekkosia.  Ei ne kauheesti vastaan pistäneet. :D Koko minihame-laahus-kombo oli rakennettu jätesäkistä jeesusteipin avustuksella. Oli kuulkaas nastaa repiä hame yöllä päältä, kun sitä teippiä tuli vahingossa tuupattua hieman iholle asti.



Baarin naistenhuoneessa napatussa ryhmäkuvassa on koko silloinen yläasteelta asti yhtäpitänyt tyttönelikkomme. Huomatkaa yhden tyypin oikea kirves! Siis ihan baariin saanut kävellä tuon vehkeen kanssa, aika pelottava sanoisin. :D


Kun nyt albumeita kaiveltiin, niin viihdytänpä teitä vielä muutamalla muullakin menneiden vuosien kuvalla. Luulin nappailevani kuvia ihan normityyleistäni, mutta huomasinkin suurimman osan kuvista olevan jotain naamiaishässäköitä. En ilmeisesti ole koskaan muulloin tuntenut tarvetta otattaa itsestäni kuvia kuin jossain  hupivermeissä. Muista on kyllä kuvia albumitolkulla, mutta itsestäni löytyy vaan niitä itse otettuja naamakuvia aina vuodelta -97 asti, eikä juurikan mitään joissa vaatteet näkyisivät. (Mulla on oikeesti sellanen albumi, johon olen vuosien varrella kerännyt itse ottamiani naamakuvia. Tarkoitus on päivittää sitä tasaisesti edelleen, niin voi sit joskus näyttää lapsenlapsille miten on mummo vuosikymmenien aikan muuttunut. :D)



Mä olen asunut nylyisessä 65m2 asunnossani jo kuusi vuotta. Koska opiskeluaikana mulla oli selkeesti isoin kämppä meidän luokalla muiden asuessa lähinnä yksiöissä, emännöin mä milloin mitäkin kekkereitä. Yllä oleva kuva on yhdistetyiltä halloween- ja kaverin synttärikekkereiltä. Mun missinauhassa lukee, että Miss Death. Päällä oli korsetin lisäksi pitkä glitterillä höystetty tyllihame.


Tässä se glittertyllihame on päässyt luokkakavereiden valokuvanäyttelyn avajaisiin, joissa oli myös naamiaiset. Jotain haltiatar-hommaa kai tossa on tavoiteltu. Sama tiarakin on kelvannut kuin kuoleman missillekin. Tukka oli tuohon aikaan (kevät 2002) tosiaan ihan kirkkaan pinkki kuten kuvasta näkyy.


Kesällä 2003 kämpässäni riehuttiin historiankirjoihin jääneissä kasaribileissä. Omassa lookissani oli vaikutteita mm. Pop-mummo Madden uran alkuajoilta. Pitsihanskat ja ranneröykkiöt! Uros vieressäni on ennakkoluulottomasti yhdistänyt kauniita kuoseja toisiinsa. :D

Loppuun vielä yksi kuva vaihteeksi ilman mitään naamiasteemaa. Siinä on vaan mun mielestä niin kiva tukka. Kyseessä tyttöporukan pikkujouluristeily vuodelta 2002.

Pitäisköhän harkita jälleen tollasta kivaa kahden värin tukkasotkua? Punasta sekaan vaan ja pystyyn! Mitä mieltä olette?

Pitäisköhän ottaa huomisen tavoitteeksi, että pistäs vaihteeks päälle jotain sellasta, minkä viittis täälläkin näyttää... Jäädään jännityksellä odottamaan. :)