Kyllä se vaan jotenkin lisää luottamusta vaatteen laatuun ja kestävyyteen, kun sen sisältä löytyy tällainen sympaattinen käsin signeerattu tarra:

Tarra on kotoisin tänään ostamastani Nanson paidasta. Omistin aiemmin vain yhden ainoan Nanson vaatteen, eikä siinä tällaista tarkastuslappua ollut, joten juttu olis minulle täysin uusi. Ostokseni lisäksi sovitin myös Mikon (jos sain käsialasta oikein selvää..) tarkastamaa pinkkiä pitkähihaista, sekä Hannelen tsekkaamaa mekkoa. Reippaasta aleprosentista huolimatta vain alla näkyvä ihanuus pääsi kassalle asti. Koitan nyt toteuttaa todenteolla sitä "ostan vain vaatteita, joihin oikeasti rakastun"-mantraani, joten pelkät kevyet ihastumiset jäivät kauppaan.

Tuo musta leveillä hihoilla varustettu ihanasti istuva poolopaita kuitenkin vei sydämeni siinä määrin, ettei sitä ainakaan hinnan kuultuani tarvinnut paljoa jahkailla. Paita oli Casa Ratsulassa -70% alessa, jolloin hintaa jäi 17,10 €. Kun vielä käytin hyväkseni vähäiset ostohyvitykseni, pieneni tilini saldo vain onnettomat 10,60 €! Paidassa on leikakus rintojen alapuolella, joten se istuu muhkeasta rintavarustuksesta huolimatta kuin unelma ilman pienintäkään pelkoa mistään telttaefektistä. En välttämättä ole mikään poolokauluksien suurin ystävä, mutta tähän kyseiseen puseroon sekin passaa paremmin kuin nenä päähän. Tämä on niitä maailman parhaita vaatteita, joissa tuntee olonsa ihan super hyväksi. Ei kiristä, eikä purista ja näyttääkin vielä hyvältä. Lovelovelove! Kokojen suhteen ajattelin tietenkin pahinta ja vein sovituskoppiin ensin koot XL ja XXL, mutta jouduin ilokseni toteamaan ne teltoiksi ja kipitin hakemaan tuon L-koon, joka sitten lähti mukaani.


  • paita/Nanso
  • harmaa pitkä toppi/GT
  • käärmeleggarit/TopShop
  • korkkarit/Asos
  • kaulaketju/Lindex
  • rannekoru/Pieces

Kyseessä ei siis ole varsinainen päivänasu, kuten kengistä varmaan arvasittekin, mutta , ette ole tainneet nähdä kyseisiä gladiaattori-ihanuuksia vielä jalassani, joten siksi ymppäsin ne kuvaan.

Ranteessa komeilevasta panssarista hieman lähempää kuvaa tuossa alla. Kyseinen kohtuullisen rock-henkinen koriste löytyi Vero Modasta n. 8 eurolla.


Loppuun vielä yksi Casa Ratsulasta mukaan tarttunut ostos:

Olen kyllästynyt viime syksynä ostamaani mustaan A5-kokoiseen kalenteriini siinä määrin, että puolta pienempi Marimekon söpö sydän-kalenteri väräytti viisariani heti osuessaan silmiini. Se on näppärästi käsilaukkukokoinen (A6) ja siinä on koko viikko yhdellä aukeamalla, juuri niin kuin mielestäni kalenterissa pitääkin olla. Ja mikä parasta: hintaa löytökorin asukilla oli ystävälliset 3,00 €.


Sellaista törsäilyä siis vapaapäivän "kunniaksi". Päivä toi tullessaan myös läjän ilmaista kampetta, kun sain hyppysiini Maybellinen lähettämän meikkipaketin. Testaankin kyseisen merkin tököttejä ihan mielenkiinnolla, sillä en ole tainnut koskaan niitä itse ostaa. Vai olisikohan mulla joku yksittäinen Maybellinen huulipuna.. en oo ihan varma. Nytpä saan siis jonkinlaisen käsityksen tuostakin merkistä.


Pikaisen kämmenselkätestin perusteella näyttää kyllä pahasti siltä, että meikkivoide on itselleni liian tummaa, joten se varmaan etsii jonkun sopivamman värisen ystävän, jonka meikkipussiin se voisi muuttaa. Huulipuna, -kiilto ja poskipuna puolestaan vaikuttavat varsin oivan värisiltä ja musta ripsivärihän toimii aina. Etenkin luomivärien kokeilemista odotan malttamattomana, sillä minulla on jotenkin Maybellinen luomiväreistä jotenkin huono mielikuva kokeiltuani niitä joskus joltain kaverilta. Nyt niillä siis on tilaisuus osoittaa luuloni vääräksi. Joten kiitti vaan Maybellinen täti!

Sit pitäis keksiä jotakin ravintoa nielusta alas viskattavaksi ja valmistautua illan tv-maratoniin. Nää maanantait on oikeesti aika pahoja, kun on pakko kattoo Ruma Betty, Täydelliset naiset, Californication ja Weeds. Television orja.. minäkö muka?