Miksi mun synttäreihin ja jouluun pitää olla niin kauan aikaa? Eikö nyt heti kohta voisi olla joku hyvä syy toivoa pieniä lahjoja? En nimittäin millään raskisi itse tilata Etsystä löytämiäni ihanuuksia, mutta koruja on aina ihana saada lahjaksi.

Olen jo ennen nykyistä työtäni valokuvaajana työskennellyt monta vuotta kameroiden parissa, joten nämä järkkäreiden osista taiotut nerokkaat korut osuivat ja upposivat välittömästi.


Olen aiemmin ihastellut Seccon myymiä vinyylilevystä taivutettuja rannerenkaita, mutta niitäkin mieluummin laittaisin käteeni vaikkapa alla olevan aukkorenkaan.


Hintaa noilla Ibwatsonin koruiksi taiteilemilla järkkärin osilla on 20-65 $. Nuo itseäni eniten himottaneet yksilöt olivat tietenkin sieltä kalliimmasta päästä. No, ehkä joskus kun saan tutkintoni suoritettua, joku älyää hankkia minulle lahjaksi tuollaisen. :D


SprocketHoles puolestaan tarjoaisi korviin ripustettavaksi Pentaxista kotoisin olevat salamakengät. Jos olisivat vielä hieman kuluneemman ja tummuneemman näköiset, niin olisivat kaikin puolin minun koruvarastooni sopivat. Kelpaisivat toki tuollaisenaankin, mutta pyydettyä 40 $ en kyllä noista pulittaisi. Pitänee lähteä entiseltä työpaikalta kyselemään vanhoja toimintakyvyttömiä kamerarunkoja ja alkaa väsäilemään tuollaisia itse!



Näiden viimeisten tilaamista joudun ihan pikkuisen jo harkitsemaankin, koska ovat hyvän idean lisäksi todella kauniit. Kyseessä on valotusmittarin kiekot, mutta kauempaa katsottaessa noita voisi luulla pieniksi viuhkoiksi. Hintaa olisi  postikuluineen alle 15 €.. Jos olisin yhtään varakkaampi just nyt, niin noi muuttais meille. Kyseisiä ihanuuksia tarjoaa Ariel Telsa.


Sain muutes hankittua lipun myös sinne jo aiemmin hehkuttelemaani Sonisphereen! Tai oikeastaan mun kaveri ne meille netistä nappasi, kun itse oli korvessa mökillä nettiyhteyksien ulottumattomissa. Kovasti olen parin viime päivän aikana koittanut pohtia kämppämme maksimaalista majoituskapasiteettia, sillä varauksia pukkaa. Tämä hotelli alkaa olla pian yhtä piukkaan buukattu kuin muutkin Satakunnan majoituslafkat. Luvassa on siis varmaan melko mahtava festarimeininki!  Tulis jo pian kesä! Muistan muuten yhden Ilosaari-viikonlopun joskus teininä, kun kaverinkaverin kaksiossa majailtiin 17 hengen voimin. Itse nukuin siloisen poikakaverini kanssa keittiön pöydän alla. :D

Mitä kesän keikkakalenteriin muuten tulee, niin tänään tuli taas yksi uusi merkintä. Duffy esiintyy Pori Jazzeilla torstaina 16.7. Ihan huippua! Vielä kun sais järkättyä rahaa ja vapaat niin, että pääsis sekä Ruis- (Slipknot ja Mew!) että Provinssirockiin (Placebo), niin ei vois ehkä täydellisempää keikkakesää olla. Mutta ihan kaikkialle mun lompakko ja työkalenteri tuskin taipuu. :(