Mun on pitänyt jo hetken aikaa esitellä joulomalla Benettonin alesta hankkimani neulemekko tähän mennessä nähtyä kaulus-lähikuvaa paremmin. Kyseisestä pehmeydestä on kuoriutunut äärettömän hyvä ystävä viime aikojen pakkaskeleihin. Viimeiset pari päivää olen parannellut aamuviluani kiskomalla mekon päälle vielä kashmir-neuletakin. Aamu ei voisi juuri lempeämmäksi enää muuttua. Mekko on ehkä ihanin koskaan kaupasta hankkimani neule. (kaikkein ihanimmat neuleethan tulee mamman puikoista) Mekko on melko pitkä, mutta eipähän jää niin paljon reittä viiman armoille.


  • neulemekko/Benetton
  • kashmir-neuletakki/Mamman tuliainen Italiasta
  • kiiltonahkasaappaat kääntövarrella/Palmroth, kirpparilta

Mä muuten olen ihan rakastunut noihin Palmrothin saappaisiin! (kuvaa löytyy tästä postauksesta) Yltävät varsi auki käännettynä jopa polven yläpuolelle, mutta ovat sillä tavoin aavistuksen piukat, joten olen tyytynyt käyttämään noin. Pohdiskelin pitkään noiden ostoa, koska olivat kirppiskengiksi mielestäni melko hintavat (15 €), mutta onneksi tajusin, että olisi ollut sulaa hulluutta jättää kyseiset laatukengät hankkimatta.

Mä muuten meinasin tuossa kuvan alla alkaa tässä selittelemään miksi näytän siinä niin valjulta zombielta, mut sit mä tajusin, et eihän mun tarvii!, eikä edes  pitäisi!(no mut tää paasaus nyt on kuitenkin sitä samaa selittelyä, mutta yleisellä tasolla) Kyllä te lukijat varmaan ootte sen verta fiksuja, että tajuatte, että ihminen voi näyttää eri päivinä erilaiselta. Välillä jaksaa meikata ja välillä ei. Joskus on tukka sohvalla nuhraamisen jäljiltä ja naama täynnä tyynynpainaumia ja toisinaan taas onnistuu häikäistymään itsekin katsoessaan peilikuvaansa, kun on onnistunut laittautumaan ihan vimpan päälle. Muotiblogeissa vaan on käynyt tavaksi, että joka kerta, jos ei näytetä ihan tiptop-laittautuneelta, muistetaan asiasta jo itse mainita ennen kuin joku siitä ehtii kommenttiboksissa tölväisemään. Useimmiten nuo selittelyt on ihan turhia, eikä lukijat huomaa bloggarin ulkonäössä mitään normaalista poikkeavaa, mutta omaa ulkomuotoa on vaan varulta mollattava.

Haluaisinkin nyt itse yrittää pyrkiä moisesta tavasta eroon ja uskaltautua julkaisemaan itsestä myös niitä meikittömiä ja tukka sotkussa kuvia, jos ei parempaa satu olemaan tarjolla. Eikös ne ole ne vaatteet mitä täällä tuijotellaan? Mitä meikittömyyteen ja räjähtäneeseen lookiin tulee, niin sitähän on toki ollut tarjolla ennenkin. Tarkoitukseni ei ole pyrkiä näyttämään hirviöltä kaikissa julkaisemissani kuvissa, vaan pyrkiä pois siitä järjettömästä itsekritiikistä, joka saatta ajoskus jopa estää jonkun asukuvan julkaisun. Miltäs tällainen suunnitelma kuulostaa? Oletteko te huomanneet tuota mainitsemaani itsemollausta ja selittelyä blogeissa? Pitäisikö bloggarin olla aina tiptop?


Loppuun vielä kerrottakoon, että lisäsin tänään muutamia tuotteita huuto.nettiin. Mukana mm. seuraavaa:


Lindexin neulemekko koko L


Uudet Miss Sixtyn Zuma-farkut koko 32"


Espritin vadelmanpunainen neuletakki koko L


Kohteisiin TÄSTÄ