Sainpas vihdoinkin tehtyä jo pitkään aikomani naamarasva- ja tukkamömmötilaukset. Olinkin pyöritellyt asiaa mielessäni jo koko joululoman. Seuraavanlaisia tuotteita tuli sitten puoli-ilmaiseksi tilattua.




2196493.jpg


Tukkaa varten lempimerkkiäni Tigiä
  • Superstar shampoo ja hoitoaine. Hoitoaineesta tyydyin pieneen 75 ml pakkaukseen, sillä mun lyhyen tukan kanssa sekin määrä kestää jo ikuisuuden. Hintaa pienellä hoitiksella oli ilahduttavat 4 £. Alkaa oikeasti ihan huvittaa ne hinnat mitä Tigin tuotteista joutuu pulittamaan suomalaisessa kampaamossa. :D
  • Headrush-kiiltosuihke ja Superstar Blow dry lotion, yhteishintaan 12.75 £
Naamaan puolestaan Elizabeth Ardenia
  • Legendaarinen eight hour cream. Testailin tätä kaveriltani ja totesin, että tökötti voisi toimia mun talvisin todella huonoon kuntoon meneviin huuliini. Mun vereslihalla olevaan alahuuleni ei mitkään perus Miramet tepsi, vaan tarvitaan jotain oikeasti hoitavaa.
  • Mammalta puolestaan nyt lomalla testasin ja hyväksi havaitsin kosteusvoiteen nimeltä Visible Difference Moisture Cream. Naamarasva sattui vielä olemaan ihan käsittämättömän halpa, vain 11 £. Tää maksaa tax freessäkin lähemmäs kuuskymppiä!
Bonuksena ostoskoriin lähti vielä murulle Boss In Motion kuoriva suihkugeeli jollain alle 7 punnalla. Tigit ja Eight Hourin tilasin yhden ystävällisen kommentoijan vinkkamasta feelunique.comista ja naamarasvan ja murun Bossin Cheap Smellsiltä. Nuo kaksi tilausta tulivat yhteensä maksamaan alle 60 €! Tuntuu kuin olis ostanut yhden tai kaksi tuotetta ja saanut loput kaupanpäällisinä. Kyllä säästäminen on kivaa. :D

Cheap Smellsin halvoista hinnoista on luettavissa lisää Halpoja hajuja-postauksessa. Feelunique tarjoaa samoja tuotteita aikalailla samoilla hinnoilla, mutta jättää vielä postikulutkin perimättä. Kuka vielä tahtoo pulittaa itsensä kipeäksi kotimaisilla hinnoilla?

Huomenaamulla suunnataankin sitten murun kans taas takaisin kotia kohti. Täytyy ehtiä Poriin ennen kahdeksaa, sillä jos hyvä tuuri käy, saattais mun Asos paketti olla jo postissa. Se oli nimittäin lähetetty 28. päivä. Joo tiedän, tänään oli pyhäpäivä ja blaablaa, mutta voisi se silti ehkä olla jo tullut. Voisihan? Odotan niiiin kovasti niitä kenkiä!