Huuto.netissä olis taas yks pieni läjä kamaa tarjolla..


Andiamon solkinilkkurit koko 37. Eihän näitä sit loppujen lopuksi tullut koskaan käytettyä, kun eivät istuneet minkään asuni kanssa yhteen. Kenkien ostoreissusta voit lukea täältä.


Kiva pussukkamallinen pikkulaukku irrotettavalla ketjuhihnalla. Tämä on Pori Jazz-tuote muutaman vuoden takaa, mutta kassi ei missään kohtaa julista kyseisen tapahtuman nimeä.



Uudet Espritin ruskeat raitakuvioiset suorat prässihousut koko 40.


H&M reika/pallokuvioinen hame koko 42


Monsoonin valkea silkkinen paljettimekko/tunika. Tämä on niiin ihana, mut ei vaan ole löytynyt käyttöä. Olen huutanut mekon eBaystä ja siinä on edelleen laput kiinni. Se on sovituksissa kärsinyt sen verran, että muutama paljetti uupuu, muta ei mitään vakavaa. (toi kiinamekkokuva tuli vaan bonuksena ton valkoisen mukana tuolta arkistosta.. se ei ole myynnissä ainakaan vielä..)

Tara tuota paljettiunelmaa jo himoitsi, mut kyseinen typy taitaa olla jonkun viisi kokonumeroa mua pienempi, joten ei ehkä ihan istu. Mut ainahan voi tuunailla! :D


Tuotteisiini pääset tästä.


Tänään mulla ei ole oikein mitään muuta sanottavaa. Päässä on vaan sellasia juttuja, jotka ei kuulu tänne blogiin. Yks superihana vaate mulla odottais esittelyä, mut se saa vielä odottaa. Ostin siis yhden rätin vielä tammikuun puolella, mutta koska se oli tilipäivän jälkeen, niin laitan sen kirjanpidossa helmikuun ostoihin. Mutta, näette sen siis myöhemmin ja varmaan ihan sika monta kertaa!

Nyt tää alkais selailemaan inspiraatiokuvien kansioita ja yrittäis miettiä millaisia kuvia ottais kahdesta kaverista, jotka lupautuivat huomenna malliksi.. tuska.