Poikaystäväthän ei tunnetusti ole kovin hyviä erottamaan naisensa kenkiä toisistaan. Heidän mielestään kaikki mustat avokkaat on ihan samanlaisia siitäkin huolimatta, että  yksissä on mantelikärki, toisissa terävä kärki ja kolmansissa pyöreä. Myöskään tolppakorot tai stiletot eivät anna heille riittävästi signaaleja eri lajien erottamiseksi toisistaan. Miehen mielestä tummanharmaa ja musta ovat sama asia, ainakin jos on kyse naisystävän kenkäkokoelmasta, josta löytyy muuten identtiset, mutta tuolla selkeällä värierolla varustetut kahdet jalkineet.


Saman tyylinen keskustelu käydään taloudessamme lähes joka kerta minun kiikuttaessa meille uudet kenkäasukkaat.

Tuhlaus: Katso, ostin ihanat uudet kengät! *näyttää harmaita matalia solkisaappaita*

Muru: Nehän on ihan samanlaiset kuin nuo *osoittaa mustia matalia saappaita*

T: No eihän ole, nämä on harmaat ja nuo on mustat!

M: On ne ainakin vähän samanlaiset kuin nuo *osoittaa harmaita korollisia saappaita*

T: Pöljä, noissahan on korko, nämä uudet on matalat!

M: Niissä on nyös jotain samaa kuin noissa *osoittaa korollisia mustia saappaaita, joissa on paljon solkia*

T: ei hitto sä olet sokea..

M: No ne on ainakin noiden kahden parin risteytys!!!


Tämän Asosilta tulleiden harmaiden saappaiden kohdalla käydyn keskustelun lopputuloksena tajusimme, että mun kengät tosiaan lisääntyy keskenään. Katsokaa nyt vaikka..



Yleinen ruumiinrakenne isältä, varren pituus ja ryppyinen "naama" äidiltä ja värissä luonnollisesti otteita molemmilta. Kysynkin nyt teiltä rakkaat lukijani olisiko teillä hyviä vinkkejä kuinka rajoittaa kenkien seksuaalista kanssakäymistä eteisessä ja kenkäkaapissa? Onko kengille olemassa tehokkaita ehkäisyratkaisuja?