Synttärit on edessä ensi lauantaina, mutta minä sainkin parhaan lahjan jo etukäteen. Muru yllätti ja tuli takas pohjoisesta melkein viikkoa aiottua aiemmin. Hän todellakin onnistui yllättämään, sillä sain tietää asiasta vasta yöllä n. klo 2.00, kun hän soitti olevansa n. 20 km päässä Porista. Ihanaa, kun ei tarvitse enää nukkua yksin! Tänään sitten käytiin yhdessä vähän vilkuilemassa kauppojen joululahjatarjontaa, mutta ainoat mukaan tarttuneet ostokset olivat minun ostamat joulukalenteri ja synttärilahja itselleni.

2111193.jpg

Olen koittanut katsella harmaita laukkuja hieman sillä silmällä, että sellianen täydentäisi hyvin tämän hetkistä pukeutumistani. Aleksi 13 tarjosikin useammankin veskan, jonka olisin voinut kelpuuttaa kokoelmaani. Yllä näkyvä keinonahkalaukku kuitenkin veti pisimmän korren sekä ulkonäöllään, että hinnallaan. Laukun normaali hinta oli 36,90, josta se oli laskettu 26,90 €. Olin kiikuttamassa veskaa kassalle jo tuolla hinnalla, kun törmäsin yhteen alelaariin, jossa oli laukkujen mallikappaleita hintaan 19,90 €. Ja mitäs sieltä sekalaisesta kasasta löytyikään? Yksi kappale täsmälleen samaa laukkua, jonka olisin ostanut jo seitsemän euroa kallimmaallakin! Mallikappaleilta puuttuu vaihto- ja palautusoikeus, mutta testasin kaikki vetoketjut ja pyörittelin kassin ympäri todetakseni sen olevan aivan kunnossa ja tein kaupat. Me happy.

Perään vielä päivän kakkosasu. Ensimmäinen oli käytössä kampaajalla käydessä ja nämä kamppeet sitten shoppailessa. (Laukku tietenkin oli eri lähtiessä, mutta sillä ei varmaan ole niin väliä) Ja eikä sitten välitetä tuosta tukasta vielä! Kävin sen tosiaan tänään leikkauttamassa, mutta taidan jaksata värjätä vasta huomenna, joten se on vasta puolitiessään ja laittamaton tuossa kuvassa. Mutta olennaisin ero sieltä jo näkyy, sänkeä ja kaljuja vauhtiraitoja, alkoi sama vanha kyllästyttää. :D
Laitan sitten varsinaista tukkakuvaa, kun saan sen huomenna värjättyä kunnon mustaksi.


2111187.jpg

  • alla pitkä toppi/ GT
  • neule/Esprit
  • saappaat/Bianco
  • kaulaketju/Lindex
  • farkut/Ellos (Näiden kanssa on ongelma: eivät ole tarpeeksi pillit, jotta lahkeet menisi nätisti saappaiden tai nilkkureiden sisään, mutta tuolla tavallakin näyttävät vähän typeriltä. Tykkään kuitenkin väristä ja mallista muuten kovasti. Testailin niitä myös esim solkisaappaideni kanssa niin, että käärin lahkeita ja saappaat näkyy, se taisi olla ehkä paras vaihtoehto.. Pitänee laittaa versioita tänne esille niin saatte kertoa, että miten noita vois käyttää..)
Seuraavaksi luvassa kirje joulupukille. Viime vuotinen blogissa julkaistu toivelista osoittautui sen verran tehokkaaksi, että katsoin sen olevan tänäkin vuonna etanapostia fiksumpi veto. :D