Oletko nettikaupoista usein tilaileva shoppailuhirmu? Vertailetko hintoja ja yrität hyödyntää kaikki mahdolliset alennukset? Jos vastasit kyllä, tästä postauksesta löytyy sinua kiinnostavaa tietoa.

Selailen itse suosikkinettikauppojeni tarjontaa usein, vaikka itse tilaaminen jääkin vähemmälle. Olen myös liittynyt monien minua kiinnostavien nettikauppojen postituslistalle, sillä sitä kautta saa usein hyödyllisiä alennuskoodeja taikka tiedon ennakkoalesta. Esim. Ellos tyrkyttää alennuksia tyyliin "-40% tilauksesi kalleimmasta tuotteesta ja -20% lopuista" niin usein, etten edes muista milloin olisin viimeksi tilannut kyseisestä puljusta jotain normaalihinnalla. Jos näen jotain itseäni kovasti kiinnostavaa, hillitsen tilausintoni siihen saakka, kunnes maililla tai etanapostilla saapuu kohtuullisella aleprosentilla varustettu tarjous. Itselläni on ihan erillinen mailiosoite tuollaista "hömppää" varten, jottei se astetta virallisempi maili tukkeudu mainospostilla.

Monen nettikaupan kassalla tosiaan törmää boksiin, johon voisi johonkin kivaan pikku alennukseen oikeuttavan koodin ladata, jos vaan sellaisen sattuisi omaamaan. Hyvä uutinen onkin, että alekoodeja voi aina etsiä, jos on viitseliäisyyttä. Itselläni alekoodien "metsästys" lähti käyntiin hieman vahingossa, kun olin viime jouluna tekemässä tilausta kotimaisesta Suurikuu verkkokirjakaupasta. Päättelin, että alennuskoodia pyytävä boksi kassalla tarkoittaa sitä, että sellaisia on olemassa, niinpä googlasin sanat "suurikuu alennuskoodi" . Alle minuutissa olin saanut käsiini koodin, jolla säästi postikulut. Tuon jälkeen olen aina silloin tällöin tilauksia jostain tehdessäni tsekannut pikaisesti löytyykö kyseiselle puljulle mitään rahaa säästäviä tekstinpätkiä.

Ainakin briteissä on kymmeniä asialle kokonaan omistettuja nettisivustoja, joista voi käydä kärkkymässä kymmenien, ellei satojen nettikauppojen alekoodeja (voucher). Juuri tällä hetkellä, kun alennusmyynnit ovat kiivaimmillaan, on voimassaolevat voucher codet hieman vähissä, mutta pienen tutkimuksen perusteella väittäisin, että aleaikojen ulkopuolella niitä löytyy moniin bloggaajienkin suosikkikauppoihin lähes jatkuvalla syötöllä.  

Kokosin tähän muutamia sellaisia sivustoja, jotka itse totesin melko selkeiksi ja joista löysin tälläkin hetkellä voimassa olevia koodeja moniin meillekin toimittaviin nettikauppoihin. Sivustoja löytyy huomattavasti enemmänkin. Kätevä tapa metsästää juuri jonkun tietyn kaupan koodeja on ihan vaan tehdä Google haku esim. hakusanoilla "Voucher" tai "promotional code" + haluamansa puljun nimi ja sit vaan tsekkailla linkit.

Loppuun vielä muutama löytämäni koodi, joiden arvelin kiinnostavan jotakuta teistäkin. Ainakin itselläni käyttöön pääsee jomman kumman Cheapsmellsin tai FeelUniquen alekoodi, sillä pitäisi tilata uusi naamarasva, kuorinta-aine ja meikinpesuaine ja olenkin jo tehnyt viime päivinä hintavertailuja. :) Nämä kaikki koodit on testattu toimiviksi ja kaikki kyseiset kaupat toimittavat myös Suomeen.

Kosmetiikkaa
  • Cheap smells    -5%, kun ostat yli 50£/  Koodi: cccodes5 /voimassa:  toistaiseksi
  • Feelunique     - 5%/ Koodi: MYUKV5 /voimassa:  lokakuu 2009 saakka
  • Lookfantastic  -5%/ Koodi: YAW/ voimassa: ei tietoa mihin saakka
  • Hqhair          -10%/ Koodi: BEAUTY08 /voimassa: ei varmaa tietoa, mutta koodista        päätellen, voimassa oloaika voi päättyä huomenna
Kenkiä
  • Office           -15% / Koodi:  handbagSS08 /voimassa: 3.1.2009 saakka (joidenkin lähteiden mukaan se olisi voimassa jopa 5.1. asti)

Loppuun vielä kuvasaasteeksi mun tämänpäiväinen huikea asuni. Heräsin aamulla sellaiseen oloon kuin vähintän viisi miestä olisi minut yön aikana pahoinpidellyt. Joka ikinen lihakseni särki, nivelet huusivat armoa jokaisella askeleella ja keuhkot tuntuivat kuivilta kuin Sahara. Päivän aikana on ruuminlämpö sahannut edestakaisin ja olo ollut sen mukainen. Se on siis todennäköisesti ystävämme influenssa. Iltapäivällä piipahdettiin kuitenkin murun kanssa pikaisesti kylällä hakemassa mulle troppeja katsomassa hänelle laskettelupukua. Elävällä kuolleella ei ole mitään mielenkiintoa vaatteita tai kosmetiikkaa kohtaan, joten "asu" on aika ihku. Naamaa ei nyt vaan yksinkertaisesti voi näyttää.

2190216.jpg

  • leggarit/JC
  • tunika/H&M
  • seeprapaita/mamman ostos Italiasta, jonka otin itselleni tarkoituksenani vähän tuunata sitä
  • pipo/TopSport
Tuon komeuden sitten kruunasin punaisilla saappaillani ja piilotin yläosani uuden takin alle toivoen, ettei vastaan tulisi yhtään tuttua. Rukoilin myös, etten vahingossakaan missään joutuisi avaamaan takkiani. Rikoin kengillä ja pipolla jopa värisääntöäni: ei punaista ja violettia samaan asuun. Onneksi paikkakuntamme vilisee tällä hetkellä venäläisturisteja siinä määrin, että tungokseen on helppo piiloutua.

Ja noi sukat! Mä oikeasti vihaan kuviollisia sukkia, ja olen parhaani mukaan yrittänyt niitä vältellä, mutta aina niitä tulee jostain lahjaksi tai jossain pakkauksessa yksiväristen mukana. Minusta on ihan maailman nolointa, jos joudun riisumaan kenkäni jossain sellaisena päivänä, kun kaapista ei ole enää löytynyt puhtaita mustia sukkia, vaan on joutunut turvautumaan johonkin epämääräisen pilkku- tai raitakammotuksiin. Sukkien kuuluu olla mustien asujen knsa vain ja ainoastaan mustia! Pitäis vaan hävittää kaapista kaikki muut, mutta kun kuka sitä nyt ehjiä sukkia pois heittäis? Kauhea dilemma.
:D

Nyt mä sukellan murun kainaloon nyyhkimään huonoa oloani ja katsomaan x-files elokuvaa.

Toivottavasti tän postauksen vinkeistä oli taas hyötyä edes jollekin!