Pitihän minunkin nyt vihdoin ja viimein hankkia vetskarimekko sen verran kauan sellaisia on tullut katseltua sillä silmällä. Henkkamaukan perustrikookolttu maksoi muistaakseni 13 € ja järeä metalliketju n. 8 €. Ompelijatäti puolestaan veloitti surrur-hommasta 7 €. Itse en alkanut ompelumasiinan kanssa taistelemaan, kun olin ihan satavarma, että saisin tuollaisen trikoolumpun ruttailtua ihan karmealle kuprulle metalliketjun kanssa. Mä en vaan ole kauhean hyvää pataa mun Brotherini kanssa, joku lahkeiden lyhennys ja pöytäliinan taitokset  sentään onnistuu just ja just. No mutta, tällasia urpoja varten on olemassa ompelimot!

2143645.jpg

(On muuten ihan hurjasti kasvanut alle kahdessa viikossa tuo tukka.Sänkialue kaipaisi jo trimmausta, vauhtiraidoista nyt puhumattakaan!)

  • mekko/H&M, vetoketju/Nauha ja Nappi, Pori
  • saappaat/Bianco
  • rannerenkaat/Ellos
Tuo vetskari ommeltiin itseasiassa mekon selkäpuolelle, kun ajattelin sen olevan mielenkiintoisempi ja yllättävämpi siellä. Kolttu on kuitenkin ihan symmetrinen edestä ja takaa, joten päädyin kiskomaan sen tänään ylleni takaperin, sillä mukana olleen neuletakin alta ei olisi selkäpuolella oleva vetoketju paljoa näkynyt. Kuten varmaan kuvastakin näkyy, on vetoketju hieman liian lyhyt, eikä siis yllä aivan alas asti, mutta seuraava pituus olisi sitten ollut liian pitkä, joten sitä ei olisi voinut mekkoon ommella. Ketju on tietenkin vain hämäystä, eikä sen avaaminen johda paljaalle iholle.


2143646.jpg

Ranteessa kolisivat Elloksen catalog-outletista reilulla parilla eurolla kipale hankkimani räyheät rannerenkaat. Ne on vallan ihanat! Perinteiseen tapaan kuitenkin melkoisen suuret minulle, joten niiden kanssa pitää käyttää jotain pienempää rannerengasta stopparina. Muta ei se haittaa, kun ne on niin hienot. :)

Mitä viime päivien hiljaisuuteen tulee, niin se johtui siitä, että kävin taas muutaman päivän kuluttamassa koulunpenkkiä Tampesterissa. Pitkät koulupäivät venyivät vielä entisestään, kun toisena iltana saateltiin opettajagurumme eläkkeelle ja toisena lorvittiin mm. karaokebaarissa. :D Nyt olis kuitenkin mielessä parikin juttua, mistä pitäis postata, joten katsotaan miten joulupukin apurin hommiltani huomenna ehdin!