Joululahjat mielessä tuli viime viikkoina notkuttua kaupoissa oikein urakalla ja siellähän osui silmiin kaikenlaista hämmentävää. Vai mitä sanotte seuraavista tyrkyllä olleista tuotteista?

2164100.jpg

Seppälän suunnittelijat ovat miettineet tunkkaisissa työhuoneissaan hapen puutteesta kärsiessään, että jokainen nainen varmasti haluaisi tisseissään lukevan jotakin kivaa. Ja mitäs muutakaan se kiva voisi olla kuin jokin seuraavista sanoista: pöllö, hunaja ja pörheä! Siis mitä h*******ä?! Tähän ei minun mielestä nyt käy puolustukseksi edes se, että noi puuvillaiset, lähinnä koossa A-B tarjolla olevat ja eläinten kuvilla koristellut alusvaatesetit on todennäköisesti suunnattu lähinnä teineille. En pysty aliarvioimaan edes ainuttakaan alle viisitoista vuotiasta niin pahasti, että kuvittelisin hänen laittavan päällen jotakin noin typerää. Ja tuohon sarjaan kuuluvissa alushousuissa ja yöpaidoissa seikkailivat eläinhahmot, jotka olivat silmistään päätellen ihan kuutamolla. Kettuja ja siilejä, jotka olivat taatusti vetäneet muutakin kuin muumilimpparia. Mikähän siinä muuten onkin, että kaikki piirretyt eläimet esim. vaatteissa ja suurin osa lasten eläinpehmoleluista näyttää aina siltä kuin olisivat ihan kamoissa? Onko se vain oman likaisen mielikuvitukseni tuotetta? Mutta siis ihan totta, laittaisko joku teistä päällensä tissiliivit tekstillä pörheä ja alushousut joissa on lsd:tä kiskonut kettu?



2172060.jpg

Lelukaupan hyllyssä puolestaan vastaan tuli tuo lihamyllyn näköinen vempele. Paketti sisältää "lihamyllyn" lisäksi kolmet nallen nahat ja täytettä sekä nallejen syntymätodistuksia. "Täytteensä kun nalle saa, voiko olla parempaa!". Mä en todellaaan edes usko, että toi vehje toimisi kauheen hyvin, ei tuo täyte voi mennä esim tuonne nallen käsii pelkästään lihamyllyä veivaamalla. Nallen joutuu jokatapauksessa täyttämään käsin, mä olen siitä ihan varma. Mua hihitytti tuossa erityisesti se ilmaisu nallen nahat, ("pakkaus sisältää 3 nallen nahkaa"). Se kuulostaa jotenkin niin brutaalilta. :D  Tuo kuva on muuten yhdestä lelukaupasta Tampereelta, omassa paikallisessa Muksu Massissamme tuo sama ihanuus olisi kustantanut vain 9,95. Ei ole visiin ollut ihan mikään hittituote..

Jouluaattoilta jatkuu punaviinin ja Trivial pursuitin kera kolmen miehen seurassa. Huippuilta siis. Lahjoja tuli tänään muutama, joukossa mm. toivelistalta tutut Wacomin piirtopöytä sekä Sofi Oksasen Puhdistus. Pukki on siis taas kerran selvästi lukenut mun blogia!