Hieman takautuvasti päivänasua, nimittäin aatonaattoillalta, jolloin kävin kaakomukillisen äärellä tapaamassa rakasta ystävääni ennen yli viikon mittaista eroon joutumista. Koska tiedossa oli vain hyvin lyhyitä kävelymatkoja (nurkan taa ja korkeintaan tien yli. :D) uskaltauduin testaamaan toissaviikolla hankkimiani uusia kenkiä kodin ulkopuolella. Muu vaatetus valikoitui sitten niiden mukaan. Kenkien ruutukuosin siniviolettia sävyä tukemaan päälle pääsi violetti toppi ja huivi, kun taas lahkeista rutatut legginssit olivat kengille mitä parahin vierustoveri. Laukku on vähän turhan vaalean harmaa sopiakseen kenkien sävyyn, mutta muut värit tuntuivat sitäkin typerämmiltä.

Ja uskokaa tai älkää (mun asuja katsoessa useimmiten ei varmaan uskois), niin tollasia juttuja mä mietin usein pukeutuessani, että sopiiko mun paidan väri johonkin pikkuruiseen palaseen kengissä, jota ei edes kukaan näe. Esim. ne liilat (vai mitkä ne nyt onkaan) nilkkurit on siitä kinkkiset, et koska niissä on kullanvärinen solki, mä en voi käyttää hopeanvärisiä koruja yhtä aikaa niiden kenkien kanssa.  Jos mulla on pinkkiä tukassa, mitä ei ole kyllä ollut pitkään aikaan, en voi käyttää punaisia vaatteita. Jos mulla on vaikka punainen paita, niin en voi laittaa ulos mennessä violettia kaulahuivia, koska se ei mielestäni käy punaisen kanssa ja tuo rajoitus pätee siitäkin huolimatta, että se punainen paita ei näy sieltä takin alta. Varmaan just näiden sääntöjeni vuoksi mä käytän lähinnä niitä mustia vaatteita, kun niiden kanssa ei joudu kauheen useasti ongelmiin. Täytyykin muuten listata kaikki nämä minun rajoittavat sääntöni ja tehdä niistä joskus postaus. Pistäkääs muuten kommenntiboksiin esimerkkejä omista no-no-pukeutumissäännöistänne!

Ihan suurimmat pahoitteluni maailman räkäisimmästä päivänasukuvasta! Kamerakännykkä yöllä pimeässä ei ole ihan se paras juttu.


2174739.jpg

  • kiiltoleggarit/Lindex
  • violetti toppi/GT
  • neule/Esprit
  • kengät/B Young
  • laukku/O.I.S., Aleksi 13
  • huivi/H&M Men
  • kaulaketju/Lindex
  • nahkatakki/Ellos

    2174737.jpg
Uusimmat wetlook-nahka-laku-whatever-legginssini ovat ehdottomasti kiiltävimmät ja muovisimmat ja tavallaan kuitenkin eniten nahan oloiset mitä kokoelmastani tällä hetkellä löytyy. -30% alekupongin jälkeen hintaa jäi 14 €. Tää on tykkäystä! Kuten on myös noiden kenkien kanssa. Korkoa on kyllä hieman enemmän kuin ehkä muissa kengissäni, mittauksen mukaan 11 cm, mutta hyvin me tultiin toimeen. Hieman oli sellanen lihapulla coctailtikuilla-fiilis (kiitos mahtavasta ilmauksesta Poopo! :D ) kun korot oli niin korkeat ja mimmi niin pyöreä, mutta en taaskan antanut asian häiritä.

Hanskoina mulla toimi tiistaina Sokokselta löydetyt Espritin paljettihansikashärpäkkeet. Paljetteja -30% alessa, niin en kai mä nyt voinut vastustaa.. :D

2174738.jpg

Noi ei siis ole räpikkäät, eli niissä ei ole joka sormelle omaa koloa, vaan ne on päästä kokonaan auki. Kuinka moni teistä muuten edes tunnistaa sanan räpikkäät? Kun Satakunnassa ihmiset ei tajua kyseistä sanaa lainkaan. Tarkoittaa siis sellasia sormikkaita, joista on sormet poikki. Kynsikkäiksi niitä kai jossain päin sanotaan. Mut olenko yksin ton räpikkäät-ilmaisun kanssa? Ja mitkä noi mun paljettihässäkät nyt siis olis, kun ei ne oo lapaset, mut ei ne ole räpikkäätkään? Onkelma.
Pyörähdin tänään siskontytön kanssa tosi pikaisesti muutamassa rättikaupassa Kajaanissa tsekkaaassa aletarjontaa. Vaikka reissu oli pikainen (alle puoli tuntia ja neljä kauppaa), sain hankittua sen mitä olin alesta päättänytkin ostaa, nimittäin takin. Kaikki talvitakkini ovat tissien kohdalta ahtaita, joten tarve loimelle oli melkoinen. Suuria summia en kuitenkaan halunnut sijoittaa, joten henkkamaukalta löydetty kolmella kympillä irronnut yksilö oli mitä parhain löytö. Ehkä nopeimmin ostettu talvitakki ikinä. Vietin kaupassa n. neljä minuuttia. Bongasin takin, sovitin päälle, kysyin mielipidettä shoppailuseuralaiseltani ja juoksin kassalle vilkaisemattakaan mitään muita vaihtoehtoja. Kuvaa tuosta pikaostoksesta toivottavasti jo huomenna.
 
PS: Ystävieni nettikauppa Koruharakassakin on alkanut ale! Kaikki tuotteet myydään kevät-uutuksien alta pois 10%-60% alennuksella.