Se eilisessä postauksessa mainitsemani halpis-takki olisi nyt sitten tässä. Kolmekymppiä tosiaan pulitin, eli ei ollut hinnalla pilattu. Toki sillä hinnalla saakin ihan vaan taattua henkkamaukan yhden talven kestävää laatua, mutta mitään sen kummempaa mulla ei nyt ollut hakusessakaan. Takki on toiveideni mukaisesti neutraalin värinen ja hyvin simppeli. Nuo olkapäiden pienet "puhvit" on ainoa asia joista en ole ihan varma, että pidänkö vai enkö. Ne tuo takkiin sellaisen piennen säväyksen tyttömäisyyttä, enkä ole ollenkaan varma onko se hyvä vai huono asia. Plussat kuitenkin peittosivat miinusäänet ihan kevyesti, joten kassalle marssimista ei tarvinnut paljoa harkita.


2180604.jpg

Takin ehdottomia plussia olivat siis ne jo aiemmin mainittu neutraali väri, joka ei kuitenkaan ole musta, yksinkertainen malli ilman turhia krumeluureja, halpa hinta, vetoketjukiinnitys ja korkea kaulus. Myös kivat vetskariyksityiskohdat taskujen suulla antoivat loimelle plussa-äänen.

2180605.jpg


Takin alta kuoriutui seuraavanlainen asu, joka nähtiin päälläni tänä iltana. Vanhaa tuttua ja hyväksi havaittua linjaa siis. Mä olen nyt niin ihastunut tuohon mustan ja harmaan kauniiseen liittoon. Nuo uudet kenkäni ovat päässeet jo rakkaus-listalle, mutta täällä pohjoisen jäisillä kaduilla piti kyllä välillä tukeutua hiema ystävään, sen verran noilla koroilla kipsuttelu meinasi pelottaa.

2180601.jpg

  • farkkulegginssit/Vila
  • paidat/Ellos
  • kengät/B Young
  • kaulaketju/Lindex