Kellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että minun vaatekaapissani eivät tällä hetkellä värit juuri juhli. Selasin tuossa päivänasujani taaksepäin ja jos ei yksittäisiä tuomman violetteja pilkahduksia lasketa, on päälläni nähty jotakin muuta kuin mustaa viimeksi joskus kesällä pinkin hameen muodossa.  Mutta omasta mielestäni sävyskaalani on siitäkin huolimatta hieman laajentunut viime aikoina. Olen nimittäin alkanut pikku hiljaa haalia yhä enemmän ja enemmän harmaata joukkoon mustaa pehmittämään. Asu muuttuu mielestäni heti astetta mielenkiintoisemmaksi ja moniuloitteisemmaksi, kun osan mustasta korvaa eri harmaan sävyillä. Niille, joita tämä mun monokromaattinen pukeutumiseni tylsistyttää, joudun siis ikäväkseni toteamaan että asiaan ei valitettavasti ole lähiaikoina näkyvissä muutosta. Mutta yksittäisiä värinpilkahduksia odotellessa! Esimerkiksi uudet punaiset nilkkurini odottavat edelleen käyttöön ottoa ja samoin viime talviset punaiset saappaat luuraavat vielä jossain kaapin perällä. (en kuolemaksenikaan muista mihin ne viime keväänä säilöin..)

Tämän puolustuspuheenvuoron jälkeen päästäänkin sitten viime perjantain asuun, joka noudattelee  jälleen edellä mainittua monokromaattista linjaa. Naama oli kännykkäkameraotoksessa niin suttuinen, että saatte taas tyytyä tuohon dadaistiseen spiraalipäähän. Täytyy kyllä sanoa, että kyseinen asu tuntui vähän turhan arkiselta aidon shamppanjan siemailuun, mutta se pullo tulikin illan päätteeksi ihan yllärinä. Etanoita ja Mummia, namnam.


2146557.jpg

  • legginssit/GT
  • harmaa toppi ja musta tunika/Ellos
  • saappaat/Bianco
  • monikerroksinen kaulaketju/Lindex
Tunika on kuvassa hieman huonosti, mutta ajatus oli, että harmaa toppi vilkkuisi enempi myös tuolta kaula-aukosta, ettei helmasta solmun ansioista näkyvä kaistale olisi niin yksinäinen. Pieniä juttuja, mutta tuovat jokapäiväiseen mustatunika ja legginssit-comboon edes hieman uutta.

Eilen tuli sitten myös hankittua jotakin harmaata. Suuntasin epätoivoiselle kaupunkikierrokselle tarkoituksen atoimia joulupukin apurina ja tietäähän sen miten siinä käy. Rahaa palaa melkein enempi itselle tarkoitettuihin lahjoihin kuin toisten. Sain minä sentään ostettua lahjat isille ja yhdelle siskonlapsista ja tilattua netistä kaksi lahjaa, mutta itselle tarttui matkaan mitäs muutakaan kuin kengät. Yllättikö tämä nyt jotakuta?


2147546.jpg

River Co:sta puoleen hintaan bonaamani b youngin kengät hurmasivat minut mallillaan, korollaan ja kauniin harmaalla värillään. Ainoa miinus on tuo ruutukuvion sininen väri, minä kun olen tunnettu sinisen vihaaja, mutta kaikki plussatonnistuivat jyräämään jopa sen epäkohdan.
Salama hieman vääristää tuota harmaan sävyä, joten tuossa alla on tärähtänyt ja suttuinen kuva havainnollistamassa paremmin tuota väriä.


2147548.jpg

Kärjissä on kauniit hieman violettiin taittavat metallinhohtoiset käärmekuosiset yksityiskodat ja sama teema jatkuu takaa menevässä soljessa ja platform-osassa.


2147550.jpg

Korko oli mielestäni todella kaunis ja siro ja sen melko hurjasta korkeudesta huolimatta kengät olivat todella miellyttävät jalassa. Ja joo, kyllä mä tiedän, et olisin varmasti voinut jatkaa elämääni ilman kyseisiä kenkiä, mutta ne näyttivät niin törkeän hyviltä nilkasta rutussa olevien kiiltoleggareideni kanssa, että en voinut vastustaa 35 € maksanutta kiusausta. Lupaan olla hölväämättä enää enempää lahjabudjetista omiin ostoksiini!

Mitä siihen lahjojenhankintaan tulee, niin lahjat puuttuu vielä parilta siskonlapselta (teini-ikäisiä ovat jo kaikki),  ja murulta. Muru on toivonut lahjaksi vaatteita ja normaalisti niiden ostaminen onkin ollut ihan iisiä ja olen hänelle ostellut kamppeita aina ihan muuten vaan, mutta nyt kun se ryökäle meni niitä eritoten toivomaan, en löydä mitään sopivaa!
Muutama sukulaisille menevä valokuvalahja on vielä tekemättä ja yksi jopa kuvaamatta, joten tämänkin vapaapäivä kuuluisi oikeastan viettää photoshopin äärellä. Mutta ensin me suunnataan murun kanssa kiinalaiseen syömään! Jalkaan taitaa pästä uudet tulokkaat.

Onko joku muukin sortunut lahjaostoksilla hankkimaan lahjoja itselleen?

Multa tulee aina näitä postauksia tälleen muutaman päivän rykäyksinä pitkän hiljaisuuden jälkeen, joten älytkäähän vilkaista myös pari edellistä, jotka olen viikonloppuna rustannut!