Jos on kuolannut joitakin kenkiä jo viikko-, ellei jopa kuukausitolkulla, niin kai on ihan sallittua tilata ne, kun ne vihdoin tulevat alennukseen? Olen tähän asti onnistunut kieltämään itseltäni Asosin kengät, koska en ole halunnut maksaa useamman kymmenen euron postikuluja. Punnan kurssin tultua viime aikoina melkoisesti alaspäin on kuitenkin isommankin paketin postikulut pudonneet reilussa vuodessa n. kymmenen euron verran. Ja kun tarpeeksi ihanat kengät osui vastaan, ei se kakskymmpiä postareita siitten tuntunutkaan enää niin karmealta.

2173902.jpg

Nahkaiset gladiaattori-korkkarit olivat nyt tyrkyllä alle puoleen hintaan, joten tämä neito ei enää pystynyt hillitsemään korkokenkäviettiään, vaan kauneudet oli klikattava ostoskoriin. Ja kun nyt kerran ne suuremmat postikulut täytyy maksaa, oli ainoastaan järkevää tilata samontein toisetkin jalkineet.  Matalien saappaiden ylimpänä ystävänä koin harmaat bikerit lähes pakkohankintana. Nuo passaavat ainakin kuvan perusteella melko nätisti itselleni synttärilahjaksi hankkimani harmaan veskan kanssa.

Kenkien lisäksi paketissa on luokseni tulossa pari uutta paljettibaskeria, musta ja hopeinen sekä yksi vyö. Kuvia sitten kun kamat saapuu. Onneksi älysin tehdä tilauksen puntahinnoilla, sillä se tuli n. parikymppiä halvemmaksi kuin, että olisi valinnut eurohinnat. Omituista kuinka paljon hinnat heittääkään punnan kurssiin verrattuna.

Kukaan muu jo sortunut nettikauppojen alennusmyynteihin?