Nolo. Huusin eBaystä yhdet kengät... ja vielä samanlaiset kuin jo omistan! Mutta kun oli pakko kokeilla onneaan, kun lähtöhinta oli niin olematon. :) Eli kyseessää on alla näkyvät punaiset Bronxin mokkanilkkurit.

2080997.jpg

Hintaa noille tuli postikuluineen 18,50 €, eli vielä vitosen vähemmän kuin aiemmin syksyllä huutamilleni mustille versioille. Ja punaiset nilkkurithan minulta puuttuivat! (ei kun hitto vie.. onhan mulla ne yhdet 2004 syksyllä ostetut Wedinsin nilkkurit, mut niistä mä enää edes tykkää ja sitä paitsi ne on enemmän viininpunaiset.. ne voiskin ehkä laittaa myyntiin..) :D

Alla siis ne jo aiemmin hankitut mustat

1910239.jpg

Myyjän mukaan kengät ovat uudet, mutta niissä on pieni likaviiru toisessa. Viirusta ei ollut kuvaa, mutta en usko sen olevan mitään vakavaa, ja halvallahan nuo irtoavat. En vaan voi vastustaa Bronxin kenkiä, etenkään kun saa halvalla. Olen itse asiassa tainnut ostaa kaikki Bronxin kenkäni joko eBaystä pilkkahintaan tai kohtuullisella alennuksella kotimaasta.

Olenko mä ihan kamala ihminen?

Perustin muuten uuden kategorian näitä kenkähömpötykisä varten ja siirtelen vanhatkin popohuokailut sen alle kunhan ehdin..