Kävin taas pari päivää Tampereella töissä ja päällä oli ihania ja lämpimiä mukavuusvaatteita. On ihan mahtavaa vetää aamulla unisena tunikan päälle kaksi pitkää neuletakkia ja kruunata koko "komeus" vielä aktivisti-viboja aiheuttavalla vihreällä maiharilla. Viluisena ja silmät ristissä mikään muu ei lohduta niin paljon, kuin monta kerrosta pehmoisia vaatteita, joihin voi kietoutua ja upota. Vielä suuri huivi ja hattu peittämään naamaa ja sitä onkin valmis kiitämään töihin. Työpaikalla voi sitten pikku hiljaa heräiltyään alkaa kuorituumaan enimmistä kamppeista ja sipaista pikaisesti viivat silmään ja kiillot huuliin. Aamun ensikosketus kirpeään syysilmaan  on vaan tapahduttava turvallisen tuntoisten neuleiden syleilyssä, hattu silmillä ja askel hieman raahustaen. Ennen puolta päivää en voi kuvitella itseäni täyteen tällinkiin pinkomassa töihin korkokengissä ja piukoissa kamppeissa. Luojalle kiitos tunikoista, legginsseistä ja neuletakeista!
Pitänee laittaa joku päivä kuva mun aamumörkölookistani. :D

Iltaisin onkin sitten hieman skarpimpi fiilis ja silloin ei välitetä pakkasasteista eikä kelivaroituksista, vaan kinttuihin taiotaan lisämittaa korkkareilla ja palellutetaan ne pikkumekoissa. Noin toimin myös eilen suunnatessani tyttökavereiden kanssa siiderille. Jalkaan piti tietenkin saada uudet, eilen hankitut kengät.
2047101.jpg

Sopivan taustan karkin väristen kenkien ensiesiintymiselle tarjosi mikäs muukaan kuin kokomusta vaatetus. Henkkamaukalta tilaamani clutch, (jota himottelin tässä postauksessa) sattui passaamaan kenkiin enemmän kuin loistavasti. Kaulakorussa on violetin lisäksi turkoosin ja vihreän sävyjä. Mulla oli eilen pitkästä aikaa jotenkin ihan erityisen hyvä ja nätti olo, se johtui varmaan uusista kengistä! :D

  • trikoomekko/GT
  • kaulakoru ja clutch/H&M
  • kengät/Spirit, Spiritstore

2047102.jpg

Takiksi päätyi Rils'in samettiloimi.

Eilen töiden jälkeen päätin pyörähtää pikaisesti Koskikeskuksessa noutamassa GT:sta mustan pitkän perustopin, kun huomasin viime viikonloppuna tarvitsevani sellaista kipeästi ja olin älynnyt ostaa vain violetin ja harmaan. Olin kyseisen ostoksen jälkeen melko valuuttunut, että nyt olisivat shoppailut ohitse tältä kuulta, mutta kuinkas kävikään! Spiritstoressa oli avajaisten kunniaksi kivoja tarjouksia mm. joitakin kenkiä puoleen hintaan ja kaikista norm. hintaisista tuotteista -20%. Sieltä puolella hinnalla tyrkyllä olevien melko tylsien jalkineiden seasta sitten sattuivat pilkottamaan nuo namuset, jotka veivät sydämeni välittömästi. Olen himotellut jo pidemmän aikaa joko violetteja tai pinkkejä kenkiä, joten tuo sävy oli oikeastaan enemmän kuin loistava välimuoto.


2047104.jpg

Jouduin poikkeuksellisesti ottamaan koon 38, koska 37 ei mennyt jalkaani tuon "suuaukon" ollessa liian piukea. Olis ne varmaan kauhealla survomisella sujahtaneet loppujen lopuksi jalkaan, mutta ei se ole kiiressä sitten kiva eteisessä  käydä joka kerta kauheaa taistelua, niinpä päätin ottaa isommat ja fiksata koon pohjallisilla. Hintaa uusille ystävilleni jäi vaivaiset 24,50 €, ei siis itkettänyt.

Kävin muuten tänään Lindexissä etsimässä rintaliivejä... ja mitenkäs muuten kuin huonolla menestyksellä. Tällä kertaa tarjolla olisi jopa ollut muutamat kauniit yksilöt jopa suuremmassa kokoluokassa, mutta minä olin tisseineni epäonninen väliinputoaja. Anteliaiden tyttöjen  (Generous) mallistossa on tehty joku kokouudistus ja niiden mallien ympärysmitat lähtevät nyt 90 cm entisen 85 sijaan ja suurimmassa osassa sovittamistani liiveistä ysikymppinen tuntui kyllä aivan liian löysältä, joten tukevuuden tuntu oli hukassa. Normimallistossa puolestaan koko 85DD on aika vähemmistössä ja ne ainoat kyseistä kokoa edustaneet minua miellytätneet violetit liivit eivät vaan jotenkin istuneet toivomallani tavalla. Mä en halua ostaa enää yksiäkään vähän sinne päin olevia liivejä, vaan mä halua löytää jotkut täydelliset maitorauhasteni lempeät kannattelijat. Pitänee taas uhrata melko monien Lindex-liivien hinta jonkin erikoisliikkeen kassalle, mutta jospa se toisi rauhan ja mielellään  korkeammalle kurottavata tissit.  :) Kun vaan jaksais ja ehtis joku päivä lähteä ihan huolella sovittelemaan ja ammattilaisen hipelöitäväksi. Yäh.. tuntuu niin tuskastuttavalta ajatukselta, se sovituskoppeilu on niiiiin raskasta!