Kuten on ehkä jo aiemminkin käynyt ilmi, mä olen useimmiten ihan kohtuullisen tyytyväinen ulkomuotooni kiloistani huolimatta. Välillä kuitenkin on niitä synkkiä hetkiä, kun toivoisi olevansa vaikkapa kolme kokonumeroa pienempi. Tällä kertaa hetki ei ollut siinä mielessä synkkä, että olisin jotenkin vaipunut itseinhon syövereihin, vaan olen ihan vaan puhtaasti suunnattoman harmistunut. Juuri nyt haluaisin olla sen kokoinen, että voisin tilata tuon alla näkyvän vetoketju-mahtavuuden!


2073049.jpg

Se on musta, se on minimekko, siinä on vetoketjuja! Voisiko olla enää parempaa? Voi, se on Asoksella 60% alennuksessa ja maksaa vain onnettomat 21 euroa!!! Ja sitten se kutistumishaaveita aiheuttava osa; mekko on jotain tuntematonta kokoa 2. Kokoja on alunperinkin ollut vain 1 ja 2, joten ne ei kuulosta miltään great girls- excellent-Bib-vehkeiltä. :P
Ja siis loppujen lopuksi tässäkin harmituksesshan oikeastaan pääasiallinen syy on kyseisen merkin (TFNC) typerät vaatekoot, eikä suinkaan oma kokoni. Jos tuota löytyisi omassa koossani, en tippaakaan empisi sen tilaamista ja sen päälleni vetämistä. Eli vika ei ole minussa vaan vaatteessa. Nih.

Yhtään hassumpi ei ole tämä täysin olkaimetonkaan versio. (joka on samanlaisesta pituudesta huolimatta kategoriassa topit kun taas tuo edellinen on mekko)

2073107.jpg

Why, God Why?! Miksi noita ei voi olla koossa ziljoona tai edes 100? Sehän se varmaan on lähinnä minun kokoani.. Vai luuletteko, että mahdollinen koko 98 voisi just ja just mahtua? :D ÄÄÄÄ! Epistä. Oliskohan mulla tarpeeks taitoa tuunata itselleni jostain henkkamaukka rievusta jotain saman oloista?


Tuo RED-osasto Asoksella on muuten melko mielenkiintoinen uutuus, (Tai no, on se siellä tainnut jo hetken olla, mutta itse huomasin sen vasta joskus kuukausi takaperin.) sillä tarjolla on eri merkkien releitä keskimäärin 40-70% alennuksella. Mukana vaatteita mm. seuraavila merkeilta: French Connection, Just Cavalli, Nanette Lapore, La Rok, Junkfood, Firetrap, Cheap Monday, Guess, Miss Sixty, noin muutamia itse tunnistamiani mainitakseni.

Esim. kuvan mukainen French Connectionin rusettimekko irtoaa hieman reilulla neljällä kympillä normi hinnan olessa piirun yli satasen. Väreinä tuon ihanan liilan lisäksi musta ja pinkki. Kelpais mulle.

2073145.jpg


Yääh.. ois ehkä ihan pakko alkaa tiskaamaan.. Ihan hillitön vuori. Pitänee laittaa jotain älytöntä agressiomättömusaa soimaan, jos se vähän tsemppais. Mun yhden vanhan luokkaverin mukaan Slayer on parasta tiskausmusiikkia, pitäisköhän kokeilla. Onko muita ehdotuksia tiskausoperaation soundtrackiksi?