Nettikauppojen selaileminen on usein mielenkiintoista ja inspiroivaa ja parhaimmassa tapauksessa nähdyt ihanuudet saattavat jopa palauttaa mieleen jotakin oman kaapin perällä unohdettuna lojuvaa ja jälleen ajankohtaista. Ikävimmissä tapauksissa taas verkkokalvoille heijastuu toinen toistaan ihanampia ja kuolan eritystä kiihdyttäviä kaunottaria, joiden omistamisesta voi kuitenkin ainoastaan haaveilla. Tänään minun vatehaaveilujeni pääaiheeksi päätyi Net-a-Porterista tuo alla oleva mahtava Alberta Ferrettin neule.


2038667.jpg

Se on musta, se on villaa ja siinä on paljettihihat!!! Apua! Miksi en voi saada sitä? Lähes 600 € hinnalla voi olla jotain tekemistä asian kanssa. Tuo olisi niin kiva yhdistää pillifarkkujihin ja saappaisiin. Olisikohan mistään omasta vanhasta neuleesta mahdollista tuunailla jotakin edes hieman vastaavaa? Mamma, onko ideoita? (yleensä sillä on.) Eikös jotakin tuon tyyppistä paljettihörhellystä kuitenkin luulisi jostain kangaskaupasta löytyvän?

Nyt kaikki kokeneet ompelijat, neulojta, tuunailijat ja mitkä hyvänsä, antakaas hyviä vinkkejä miten tuollaisen voisi kenties toteuttaa!

Meneeköhän tämä paljettibongailu ikinä ohi? Nyt nimittäin kävi niin, että nähtyäni Net-a-Porterilla Day Birger et Mikkelsenin paljettilegginssit, alkoi minua ehkä ihan pienesti ketuttamaan se, etten uskaltautunut BikBokissa samanlaisten kiiltävyyksien kanssa edes sovituskoppiin. Nehän olisikin voineet olla aika kivat. Ja sitten taas jos olisivat olleet ihan nounout, niin nytpä tietäisin sen, enkä istuisi täällä jossittelemassa ja harmittelemassa. Eli mitä me tästä opimme? Sovita aina kaikkea missä on paljetteja! :D