Takana mm. muutama 11 tuntinen työpäivä, joten bloggaaminen taas jäänyt hieman taka-alalle. Torstaina kuitenkin jaksoin raahautua murun ja parin kaverin kanssa katsomaan Jenni Vartiaista. Täytyy sanoa, että se mimmi on harvoja näkemiäni naislaulajia, jotka kuulostaa livenäkin ihan oikeasti hyvältä. Biisit olivat livenä sopivasti rokimpia kuin levyllä ja Jenni oli just niin sädehtivän näköinen kuin aina. Hyvä keikka kaiken kaikkiaan ja oli mukavaa nähdä Porista pois muuttaneita kavereita.

Koko viikkoa on leimannut ulkonäköäni ja olemustani koskeva huono fiilis, jolla on luultavasti paljon tekemistä ah, niin iki-ihanien hormonitouhujen kanssa. Kroppa on tuntunut super turvonneelta, tissit vielä kolme numeroa normaalia suuremmilta ja nassu kukkinut ahkerammin kuin mammani kukkapenkit konsanaan. Tuollasilla lähtökohdilla pukeutuminenkin tuntuu tietenkin todelliselta kidutukselta ja vaatekaapin sisältö vaikuttaa  lohduttomalta. Torstai-iltana meillä iltaa istuneet pojat joutuivat seuraamaan sivusta minun epätoivoista vaatteiden vaihtorumbaani ja ihmettelemään monien eri mustien tunikoiden ja mekkojen eroja. Kundit ei ehkä ihan päässeet jyvälle siitä, että mitä eroa on mustalla taskutunikalla, toisella mustalla taskutunikalla, mustalla lyhyellä trikoomekolla ja toisella lyhyellä mustalla mekolla. Loppujen lopuksi päälle päätyi alla oleva yksinkertainen kokonaisuus, jonka nähtyään poikien naamalla ei näkynyt mitään irvistyksen omaista vaan ainoastaan väsynyt ja hyväksyvä hymyn kare. Noilla siis mentiin..

2013519.jpg

  • trikoomekko/JC
  • kengät/Bianco
  • niitticlutch/Pieces
  • kello/Ukin vanha Seiko
  • naama oli niin järkky tuossa kotiin jo palattuani otetussa kuvassa, että ei pystynyt esittämään julkisesti..
Eilen puolestaan vietin iltaa ihanan ystäväni kanssa, joka oli saapunut syyslomallaan Turusta vierailulle. Istuskeltiin kotona päivitämässä kuulumiset ja suunnattiin sitten pyörähtämään parissa kuppilassa. Mörköolo jatkui edelleen, joten vaatteiden väriskaalan saatattekin arvata. Mulla oli Tukholman reissun ostoslistalla ne American Apprelin kiiltävät leggarit, mutta päädyinkin jo eilen Tampereelta hankkimaan yhdet Ginasta, koska kaikki kiilto-legginssini ovat ihan menettäneet hohtonsa enkä voi lähteä sinne reissuun ilman kyseistä vaatekaapin tukipilariani. Jos ne AA:n korkeavyötäröiset versiot kuitenkin osoittautuu tosi ihaniksi, voin harkita niidenkin ostoa. Mustat legginssit kaikissa eri muodoissaan kun muodostavat todellakin lähtökohdan lähes kaikelle arkipukeutumiselleni. Eilinen asu siis lähti noista uutukaisista.


2013526.jpg

Ei mitenkään kauheen naisellinen ainakaan toi eka kuva.. :D

  • legginssit/GT 19,90
  • tunika/ellos. Päädyin kiskomaan helmaan solmun tuomaan hieman ryhtiä, koska tunika on venynyt melko muodottomaksi aikojen saatossa ja kaikki muut vakavasti otettavat mustat tunikat ja mekot oli pyykkikorissa
  • laukku/Pieces
  • kengät/Bianco
  • kello/ukin Seiko
  • kaulakoru/H&M
  • ranteenlämmitin/Made by Mun Mamma
Toi ranteenlämmitin oli ihan käytännön sanelema juttu, sillä ranteeni on taas muutamia päiviä reistaillut melkoisesti ja tuo lämmitin hieman auttaa kipuun. Mutta onneksi ne on pitsineuleineen kauniit, joten niitä voi ihan huoletta pitää lähes asun kuin asun kanssa.

Tunikan päälle vedin vielä mamman tekemän tädellisyysneuleen ja takkina toimi Ril'sin samettiloimi. Mustia kerroksia siis toisensa jälkeen. Yöllä  kotiin lampsiessa tuuli oli melkoinen ja pisti helmat lepattamaan ja naaman sekä tukan rullalle. Tuli ihan taikaviitta olo! :D



2013549.jpg

Nyt täytyy lähteä käyttämään äänioikeus ja piipahtamaan appiukon luona. Illalla olis sit vuorossa epätoivoista pakkaamista, koska mulla on lähtö edessä jo varmaan huomenna. Ajelen töiden jälkeen Tampereelle siskon luo yöksi katsomaan Himpulaa ja jatkan sieltä sitten tiistaina Nelliinan kanssa yhdessä matkaa kohti Helsinkiä ja Viking Linen terminaalia. Tavataan muun reissuporukan kanssa tiistaina klo 16.30. Hui! Mä luulen mun pakkaamisen tapahtuvan niin, että paiskon kassin täyteen mustia leggareita ja tunikoita ja maustan seoksen parilla värikkäällä alustopilla ja lisään lämmikeeksi jonkun boleron ja mamman neuletakin. Parit eri kengät, pari pikkulaukkua ja korut saavat auttaa asujen päivittämisessä päivästä iltamenoihin. Kuulostaako hyvältä suunnitelmalta?