Matkalta on nyt palattu ja kassit katselee eteisessä syyttävän näköisenä odottaen purkamista. Keskiviikkoiltana oli pikkuinen paniikki, kun en ollut saanut matkakassaani kulumaan mihinkään ja pelkäsin joutuvani palaamaan kotiin tyhjin käsin.  Sehän olisi ollut tuollaisella reisulla todella häpeällistä! :) Onneksi eilinen muutaman tunnin shoppailuaika toi tuloksia kahden ihanan ostoksen muodossa. Esittelen kyseiset uutukaiset heti kun aktivoidun kuvaamaan ne. Ostokset jäivät ehkä vähäisiksi Ruotsin puolelta, mutta tämänpäiväinen pikavisiitti GT:ssa ja Lindexissä kompensoivat tilannetta kiitettävästi. Kyseiset shoppailut myös esillä samaan aikaan kuin Tukholman tuliaisetkin.

Eilen aamulla hotellissa piti tietenkin käyttää hyväksi huonekaverin läsnäolo ja nappailtiin Sallan kanssa toisistamme päivänasukuvat kivalla ikkunalautapenkillä.




  • kiiltolegginssit/GT
  • violetti toppi/Ellos
  • neuletakki/Esprit
  • saappaat/Bullboxer, Ellos
  • laukku/ Ellos
  • kaulakoru/H&M Men
Mulla oli tarkoitus laittaa hieman enemmän housujen tuntuiset farkkulegginssit tuon topin seuraksi, se kun ei ole mikään super pitkä, mutta tajusin sitten, että vaatteiden pikaisen sovittamisen kannalta nuo trikovermeet on nopeammat ja helpommat pukea ja riisua. Ne farkkuleggarit kun on sen verta piukeet, että niiden pukeminen on aina sellasta ähräämistä, ettei sellasta olis sitten joka sovituskopissa jaksanut. Esittäessäni ääneen huoleni siitä, että onko toppini liian lyhyt leggareiden seuraksi sain kuulla matkaseuralaisiltani lohdullisia silminnäkijäkertomuksia ohuiden sukkahousujen haarakiiloja vilkutelleista ruotsittarista. Totesin siis olevani aivan riittävän siveellisesti pukeutunut ja suuntasin innoissani kohti päivän aktiviteetteja.



Koska asukuva ei paljoa kerro ihanasta hotellihuoneestamme, niin pistetäämpä pari muutakin kuvaa. Hotelli oli siis aivan keskustassa Hötorgetin laidalla sijaitseva Rica Hotel Kungsgata. Kyseesä on Norjalainen ketju, jolla on lähes 90 hotellia eri puolilla Norjaa ja Ruotsia. Pelkästään Tukholmasta löytyy neljä Rican hotellia luokituksiltaan kolme tai neljä tähteä. Tämä Kungsgatanilla oleva sijaitsee samassa tavaratalossa mahtavasti sisustetun PUB-tavaratalon
kanssa ja hotellista onkin suora pääsy tyylikkääseen ostoskeitaaseen. Hotelli on parhaillaan remontin alla ja osa huoneista oli jo ehditty laittaa uuteen uskoon. Koska ryhmässämme oli kysessä kuumista vip-vieraista, ;) meille oli varattu nimenomaan upeat juuri remontoidut ja modernisti sisustetut huoneet. Huoneiden sisustus oli todellakin minun mieleeni, sillä voisin ottaa samanlaiset tekstiilit, värit ja tapetit myös omaan makkariini. Itse asiassa omasta makuukamaristani löytyykin jo mustaa tapettia kuten hotellihuoneestammekin, joten fiilis oli sopivasti kotoisa.




Yllä oleva MouMoun ottama kuva on ajalta ennen huoneen asukkaiden paikalle levittäytymistä. Tuo harmaa liituraitainen huopa kelpaisi ehdottomasti omankin mustan sänkymme koristukseksi. Alla puolestaan kuva minun ja Sallan huoneesta eilisaamuna. Miten niin muka ollaan saatu sotkettua? Ja sängyllä tietenkin mitäs muuta kuin läppäri ja siellä taitaa olla auki Blogilista!




Esittelykierroksella käväisimme myös omiamme isommassa huoneessa, jollaisesta mukanamme olleet Viking Linen edustajat Johanna ja Christa pääsivät nautiskelemaan.



Kuva hotellin sivuilta.

Vaikka ostokset jäävätkin vielä odottelemaan esittelyvuoroaan, niin laitetaanpa nyt jotain mikä jäi valitettavasti kauppaan ja jotain mikä ilokseni tarttui mukaan. Vierailimme eilen mielenkiintoisessa ja vintage kamppeita pursuilevassa Beyond Retrossa ja siellä minua kiinnostivat lähinnä kengät. Niitä olikin sitten melkoisen monta hyllymetrillistä...




Vaikka monia sovitin, ei yksiäkään tarttunut valitettavasti mukaan, sillä kaikki lempparini olivat aina väärän kokoisia. Mikä vääryys! Erityisesti asia harmitti noiden alla olevien paljettikorkkareiden kohdalla, sillä sellaiset minun paljettikokoelmastani vielä puuttuvat. Olisivat olleet aika kivat bilekengät, mutta teräaseiden puuttuessa käsilaukustani jäi Tuhkimot tekemättä ja kengät siksi ostamatta.





Kaikilla ei kuitenkaan ollut yhtä huono tuuri kuin minulla, vaan keltaiset kassit pääsivät keikkumaan useammankin kanssabloggarin käsivarrelle. Salla varmaan esittelee jossain vaiheessa tuon kuvassa tiukasti puristamansa kassin sisällön blogissaan.





Kiljahtelin innosta lähes joka kerta nähdessäni kaupoissa jotakin kimaltelevaa ja huokailin ihastuksesta kaiken paljettikuorrutteisen edessä. BikBokissa olisi ollut tarjolla paljettilegginssit, jotka painoivat kuin synti, mutta en loppujen lopuksi uskaltautunut järkvyyden puuskassani niiden kanssa edes pikaisesti pukukoppiin, puhumattakaan sitten pidemmästä suhteesta. Tapaamisemme jäi siis vain pienen flirttailun asteelle. Ihan täysin ilman paljetteja ei minun kuitenkaan tarvinnut kotiin palata, laivalta nimittäin löytyi seuraava upeus!




Absolut vodkan upea limited edition pullo ihastuttaa vetoktjulla varustetull paljettipuvullaan ja sopii hienosti viime vuonna syntymäpäivälahjaksi saamani diskopallo Absolutin kaveriksi. (Siis se sisältöhän on tietenkin diskopallopullosta jo juotu, mutta kuoret on edelleen tallella.) Olin joka tapauksessa suunnitellut ostavani jotakin baarikaapin täytettä, mutta enpä arvannut voivani ihastua näin palavasti alkoholituotteen ulkoasuun. Sisältö on ihan perus Absolutia, eikä mitään makuversiota, vaikka kuoren väri voisii niin saada epäilemään. Hintaa tältä puetulta versiolta löytyi euron verran enemmän kuin alastomalta vodka-rassukalta, joten ei mielestäni todellakaan paha hinta noin makeasta "mekosta".  :D Pullon kyljessä lukee, että "In an absolut world every night is a masquerade" ja kyseisen kampanjan mainoskuvat ovat ihan yhtä upean näköisiä kuin Absolutin kuvat aina ennenkin. Kampanjan sivulle ja drinkkiohjeisiin pääset tästä.

Jos sitä nyt alkais kuvaamaan noita uusia kamppeita, jotta saatais sit huomenna postausta kehiin. Hauskaa viikonloppua kaikille!