Täytyy laittaa lisää kuvasaastetta samasta rievusta, jonka esittelin jo edellisessa postauksessa. Kutsuin vaatekappaletta aiemmin puseroksi, miksi se tietenkin taipuu varsin oivallisesti, mutta lauantai-iltana päädyin pyörähtämään kylään tulleen kaverini mukana ulkona samaisessa vaatteessa ilman housuja. Ja tänään verstsussa vilkaisin rievun hintalappua, niin mekoksi tätä siinä nimitettiin. Mutta mitä väliä, monikäyttöinen vehje joka tapauksessa. Ainakin omasta mielestäni toimii sekä mekkona, että peittävämmän alaosankin kaverina. Mun pitäis varmaan tehdä mun kaappiin mustien bilemekkojen kartoitus, niitä saattaa löytyä yllättävän monta...

Alla nyt sitten muutama hölmö kuva lauantaisesta asusta. Kuvat on otettu vasta tänään, joten tukka, meikki ja korvakorutilanne oli viikonloppuna ihan toinen. Laukkuna toimi musta lakeericlutch.

1929363.jpg

  • mekkopaitapuserotoppiriepu/Only 19,95
  • sukkikset/seppälä
  • nilkkurit/Bronx, eBay
  • kaulakoru/Snö of Sweden
  • rannekoru/Lapponia, Björn Weckström

Sovittelin tässä illalla myöskin jo aiemmin esittelemääni kirpparilta löydettyä paljettimekkoa. Saa nähdä löytyykö mekolle mitään tilaisuutta päästä ulkoilemaan. Tässä nyt kuitenkin hieman kuvaa koltusta tämän valaan päällä. Nykäisin mekon kaveriksi tänään Vero Modan aletangosta kympillä bongaamani bolero/neuletakki hässäkän. Käytän omistamaani Espritin pientä ohutta neuletakkia, niin ahkerasti, ettei se tahdo ehtiä pesuun, joten tämä tuli ihan tarpeeseen.

1929365.jpg

  • paljettimekko/kirpparilöytö, alkuperä Seppälä
  • bolero/Vero Moda
  • kengät/Ellos

Sitten loppuun vielä pikku hehkutusta kosmetikkatuotteiden saralta. Otin lauantaina käyttöön uuden ripsarini, jonka ihana mammani minulle kotivisiitilläni kustansi. Olisin itse kelpuuttanut jonkun markettituotteenkin, esim. MaxFactorin Masterpiece Maxin, josta mulla oli ihan hyvt kokemukset. Mamma kuitenkin usutti minut ottamaan ihan just sen minkä todella haluan. Ja Diorshow ja Diorin Maximeyes nyt vaan sattuvat olemaan lemppari ripsivärini, ei siitä pääse mihinkään. Tai no, nyt päästiin, sillä päädyin valitsemaan ostoskoriimme uuden Diorshow Iconicin. Ja täytyy sanoa, että se on ihana, mahtava, upea, juuri omille nysäripsilleni sopiva ja kaikkia muita kauniita adjektiiveja.

1929460.jpg
kuva: sephora

En vielä osaa sanoa, että peittoaako tämä normaalin Diorshown vai jääkö kuitenkin kakkoseksi, mutta hyvä se on joka tapauksessa melko siron kumisen harjansa ansiosta. Mitään varisemis- tai leviämisongelmiakaan en ole muutaman päivän tuttavuudella havainnut.  Voin ehdottomasti suositella tätäkin Diorin räpsyväriä samoin kuin normi Diorshowta ja Maximeyesiakin.  Yhden harha-askeleen olen kuitenkin joskus ottanut tämänkin merkin ripsivärien suhteen, nimittäin Ultimeyes oli harjansa puolesta jotenkin onneton ja hylsykin jotenkin ihmeen suttuinen ja väriä tuli harjaan aina aivan liikaa. Sitä siis välttelen jatkossakin. Mutta seuraavalla ripsarin ostoreissulla joudun kyllä ihan tosissaan miettimään noiden kolmen hyvän vaihtoehdon välillä. Hintaa tällä uutudella oli Sokoksella 33 €.

Jos ropsiväreissä lempparini löytyvät tuolta hintavammasta päästä, niin on myös tuotteita, joissa se halvin vaihtoehto on vaan osoittautunut voittamattomaksi. Tutustuin meikinpuhdistusliinoihin ensimmäisen kerran muistaakseni vuonna -99, kun yhdellä koulukaverilla oli sellaisia mukana Ranskan reissullamme ja olen jo vuosia ollut  itse niiden suurkuluttaja. Meikki ei jää pitkäksikään venähtäneiden bileiden jälkeen naamaan, kun puhdistusliinapaketti töröttää yöpöydällä. Olen kokeillut useita merkkejä, joiden hintahaarukka on ollut siellä 4-7 €/pkt, mutta ehdottomaksi parhaaksi on osoittautunut monin verroin halvempi versio. Nimittäin Lidlin kauppaama Iseree.

1929487.jpg

Liinoja löytyy sekä herkälle, että ekaiholle ja sarjaan kuuluu myös kevyesti kuorivat liinat. 25 kpl pakkaus maksaa normaalisto 1,59 €, eli naurettavan vähän tunnetumpien merkkien (Nivea, Loreal yms) 4-6 € verrattuna. Tänään Lidlissä vieraillessani liinat olivat tarjouksessa hintaan 1,25, joten ei kun paranee. Kyseinen tuote pärjäsi jossakin vertailussakin sijoittuen ykköseksi parhaalla puhdistustehollaan ja hintalaatusuhteellaan. Voin yhtyä arvioon täysin. Ja lisään plussapuoliski vielä myös miellyttävän tuoksun, tai paremminkin sen puutteen, sekä hellävaraisuuden, joka ei kuitenkaan ole pois puhdistustehosta. On se hyvä, että on olemassa edes jotakin tuotteita, joissa ihan oikeasti pidän halvinta parhaana, minulla kun sattuu ykeensä olemaan sellainen maku, että väistämättä tykästyn aina kalleimpaan ja kenties jopa saavuttamattomissa olevaan vaihtoehtoon. Eli kaikille puhdistusliinojen ystäville suosittelen lämpimästi kyseiseen tuotteeseen tutustumista, siinä voi säästää vuodessa vaikkapa tuollaisen Diorin rispsivärin verran!

Ripsarista tuli vielä mieleen yksi juttu, joka minua kauhistutti kesällä. Otin osaa yksiin kekkereihin, jonka osallistujakunta koostui kokonaan naisista ja vielä minulle suurimmaksi osaksi vieraista sellaisista. Jossain vaiheessa iltaa joku avasi keskustelun aiheesta ripsivärit ja kyseli muiden suosituksia, kun ei ollut vielä omaa lemppariaan löytänyt. Yksi nainen otti esille usean ihmisen kehuman Kanebon 38:n (en löydä astemerkkiä...). Kyseinen nainen kehui tuotetta kovasti ja yksi kehun syy oli mm. se, että se kestää ainakin vuoden! Siis apua! Kiljaisin heti kauhuissani suureen ääneen ihmetykseni, kuinka kukaan voi käyttää samaa ripsiväriä vuoden ajan ja siihen nainen totesi vain, että kyllä hän ainakin käyttää niin kallista tuotetta niin kauan kuin se riittää.  Mutta ei ei ei, en pysty ymmärtämään. Kyllä minä ainakin olen sisäistänyt sellaisen n. 3kk rytmin ripsivärin uusimisessa oli se sitten maksanut mitä hyvänsä. Joskus on voinut venyä uuden osto esim. neljään kuukauteen ja kyllä silloin mun mielestä ripsarissa on ollut jo havaittavissa selkeää laadun heikkenemistä.: kuivumista, paakkuuntumista ja hieman epämiellyttävää tuoksuakin. Tuskin suositukset käyttöiästä on ihan turhia. Mutta tapansa kullakin.

Kuinka kauan sinä käytät samaa ripsiväriä?