Kaivelin tuossa kaappejani ja kokosin sieltä kamppeita, jotka ovat jääneet käyttämättä. Tarjoan niitä nyt ensin tätä kautta, jos jotakuta sattuisi ne kiinnostamaan ja roudaan vasta sitten Kaunottareen ja Kulkuriin tai kirpparille. Kaikki tuotteet muutamia kenkiä lukuunottamatta ovat uusia tai korkeintaan pari kertaa pidettyjä. Tuotteisiin merkitty hinta sisältää postikulut, jotka esim kengissä on reilut 7€. Myös nouto onnistuu joko Porista tai Tampereelta, jolloin hinta on tietysti alhaisempi. Maksu tilille, niin tuote lähtee postiin. Noudettaessa otan vastaan myös käteistä.  Ekana ostohalukkuutensa ilmoittanut tyyppi saa lunastaa tuotteen itselleen. Kysyttäessä voin kertoa tarkempia mittoja. Mikäli näyttää, ettei nyt asetetuilla hinnoilla mene, niin miistä voidaan neuvotella. Muistakaa ostajat laittaa mailiosoitteenne mukaan, jotta voin ottaa yhteyttä. Se ei luonnollisesti näy muille kuin minulle, kun kirjoitat sen sille varattuun lootaan.

 

Leopardikuosiset balleriinat, Bullboxer, koko 38 (Myyty!)

1827803.jpg

Pintamateriaali on pehmeää, hieman flanellin tuntuista kangasta, sisäpuoli keinonahkaa. Pohjat kumiset, eli eivät ole liukkaat. Kenkiä käytetty kerran tai kaksi, eli ovat lähes uutta vastaavat. Koko on 38, mutta esim. oma normikokoni on 37 ja nämä on ihan hyvät. Eli sanoisin, että menee37 jalkaan tai pieneen 38 jalkaan. Hinta 17 €

 

Nahkaiset kiilakorkoavokkaat, Lindex, koko 38

1827808.jpg

Käyttämättömät nahkaiset kiilakorkoavokkaat, korko puujäljitelmää. Korko n. 4,5 cm. Koko 38, mutta nämäkin omaan jalkaani melko sopivat. Ovat todella mukavat jalassa, mutta jotenkin tuo tyttömäinen rusetti oli ehkä omaan tyyliini vähän liikaa, joten siksi jäivät kaappiin. Näidenkin pohja kumia, eli ei tarvii liukastella. Hinta 20 €.

 

Nahkaiset slingback peeptoet  (Myyty!)

1827825.jpg

Kerran jalassa olleet (neljän korttelin matkan) nuden väriset nahkaiset peeptoe korkkarit, korko puujäljitelmää. Koko 38 ja näissä se pitää ihan paikaansa, sillä ovat itselleni liian suuret ja siksi jääneet käyttämättä. Suunnittelemani puolipohjallinen ei auttanut ja takaremmistäkin loppui säädöt kesken. Korko n. 8-9 cm, mutta päkiän allakin on paksuutta lähes pari senttiä, joten eivät tunnu läheskään niin karmeilta jalassa, kuin koron korkeudesta voisi kuvitella. Hinta 20 €

Nahkaiset nude-korkkarit lisko yksityiskohdilla, koko 4 (Myyty!)

1827807.jpg

Kirpparilta hankitut nahkaiset (ulkoa ja sisältä) nudekorkkarit, joissa liskokoristuksia. Koko 4 ja koska ovat mulle turhan nihkeät, joten sanoisin et 36,5 jalkaan varmaan melko hyvät. Sileälta osaltaan todella hyvässä kunnossa, mutta lisko-osuudessa pientä kulumaa sisäsyrjissä (katso kuvasta!). Metalliset korkolaput. Korko n. 6,5 cm. Hinta 10 €

 

Vintage mokkasaappaat, Solena Aaltonen, koko 4

1828043.jpg

Kauniit ja hyväkuntoiset vintage mokkasaapikkaat koko 4. Ovat taas mulle pienet, eli sellanen 36-36,5 on varmaan lähellä totuutta. Merkki Solena Aaltonen ja ovat kotimaista tekoa. Korko n. 6,5 cm. Korkolaput hyvässä kunnossa. Pohjan kunnosta ja sisäpuolen kulumattomuudesta päätellen olleet hyvin vähällä käytöllä aiemmalla omistajalla. minä en ole käyttänyt kertaakaan. Sivuilla tuollaiset pient nätiti nahkakoristukset. Varren leveys n. 15 cm. Hinta 22 €

 

Kirjava jakku, CCDK, koko 40 (MYYTY!)

1827805.jpg

Käyttämätön (laput kiinni!) CCDK:n jakku, jossa kukkiva pinkki kuviointi. Koko 40 ja vastaa sitä mielestäni hyvin. Materiaali 100% rami. Kiinnitys yhdellä napilla. Edessä taskut. Hinta 18 €.

 

Juhlamekko, Vila, koko L (Myyty!)

1827827.jpg

Käyttämätön (laput kiinni) kerman värinen juhlamekko koko L. Materiaali  100% polyester.Sivussa vetoketju ja leveät nauhat, jotka voi solmi taakse. Yläosassa koristeena pieniä helmiä. Hinta 13 €.

Hihaton neuletoppi, More & More, koko 42

1827824.jpg

Käyttämätön More & More-merkkinen hiekan ruskea, hieman kimaltava hihaton neuletoppi, jossa kietaisuleikkaus. Koristuksena toisessa kyljessä kivoja helmiä. Materiaali 60% puuvilla, 40 % metallic (?) tota en ihan tajua, mutta siinä on siis seassa sellasta kimallusta. Hinta 8 €.

 

Neuletakki, Alain Manoukian, koko 2

1827810.jpg

Pari kertaa käytetty Alain Manoukianin punainen neuletakki, ribbineulosta. Materiaali 80% viskoosi, 15 % polyamidi, 5% muita kuituja. Koon 2 voisin veikata vastaavan melko hyvin kokoa M. Rinnusta koristavat ruusut ovat kiinni hakaneuloilla, eli niistä pääsee halutessaan eroon. Hihat 3/4 mittaiset, kiinnitys yhdellä pienellä hakasella. Helma ja hihansuut kimaltavaa lankaa ja kivasti rypytetty. Hinta 10 €.

 

Paitapusero, Your Face, koko S

1827830.jpg

Käyttämätön valkoinen Your Facen paitapusero, jossa rypytetyt pikkuröyhelöt edessä. Materiaali 97% puuvilla, 3% spandex. Slimmattu malli. Hinta 8€.

Pikkulaukku, MEXX (Myyty!)

1827806.jpg

Käyttämätön Mexxin olkalaukku. Läppä ja hihna keinonahkaa, muu osa juuttikangasta. Läpässä pieniä niittejä ja metallisia paljetteja. Koko n. 18x18 cm leveimmistä kohdista. Sisällä yksi erillinen pikkutasku. magneettinepparikiinnitys. Hinta 12 €.

 

raitamekko, Lindex, koko 44

1829207.jpg

Käyttämätön Lindexin raitamekko ohuilla olkaimilla, koko 44. Materiaali 100% viskoosi. Hinta 6 €.

 

minimittainen kotelomekko, Warehouse, koko 16 (Myyty!)

1828045.jpg

Käyttämätön (laput kiinni!) Warehousen olkaimeton kotelomekko, todella mini! Koko 16 eur 44, mutta sanoisin, että paremminkin (40-)42. Olen itse melko tasaisesti 42-44 ja mekko on mulle pieni. Mitta yläosasta helmaan siinä 70 cm paikkeilla. (mitattu viivottimella, joten en mene ihan vannomaan tarkaksi..) Väri kaunis shamppanja. Materiaali 82% asetaatti, 16% viskoosi, 2% elastaani, eli tuollaista ihanaa liukasta matskua. Hinta 16 €.

Jotta sellaisia tällä kertaa. Kysykää rohkeasti, jos tarviitte tarkempia tietoja.