Huusin joskus kuukausi sitten eBaystä tunikan ja kuvittelin kuvan perusteella saavani sellaisen, jossa on vain jonkin verran kimallusta edessä. On jäänyt tuotekuvaus jotenkin ymmärtämättä kun postiluukusta kolahtikin viime viikolla kokonaan paljetein kuorrutettu luomus. No, ei se huono juttu ollut sekään, sillä minähän olen melkoisen kiintynyt tuollaisiin kiiltäviin juttuihin. ja hintaakin tuli postikuluineen vain n. 13 €. Eilen illalla lähdin sitten tapaamaan kaveria tuo uutukainen päällä, ja liikaa joulukuusiefektiä hillitäkseni päädyin vetämään päälle neuletakin. Mielestäni riittää kun tuo blingbling paistaa tuosta etupuolelta ja helmasta eikä ole häikäisemässä takana kulkevien silmiä.

Mä olen ihan tosissaan miettinyt, että toteutan sen muutaman päivän mustasta vierottumis jakson, mutta sen aika ei ole vielä tulevalla viikolla, koska lähden muutamaksi päiväksi Tampereelle kouluun. Tahdon päästä pakkaamisesa helpolla ja se onnistuu parhaiten paiskomalla kassiin mustia turvavaatteita. Eli sen pelottavan ja haastavan kokeilun aika voisi olla sitten seuraavalla viikolla. Täytynee ja alkaa katsella vaatekaappia sillä silmällä, että mitä mita vaihtoehtoja sieltä löytyisi.. varmaan tumman ruskeaa ja tummaa harmaata. :) Mutta nyt kun tuo homma on vasta harkinnan asteella, saatoin huoletta pukeutua tuttuun ja turvalliseen synkkyyteeni.
1808589.jpg

  • paljettitunika/merkki NEXT,ostopaikka eBay
  • mustat farkkulegginssit/Pieces
  • neuletakki/Esprit
  • peeptoet/Miss Sixty
  • clutch/H&M (mikä säkenöivä väripilkku!)
  • korvikset ja rannekoru/Lapponia, Björn Weckström
Alla vielä hieman hieman tarkempaa kuvaa korviksista, naamasta (joka näyttää taas tosi meikittömältä) ja kengistä.

1809252.jpg

Noi Weckströmin hopeakorut on mun mamman vanhat 60-luvulta ja sain koko setin sitten itselleni yo-lahjan muodossa. Ne on oikeasti ehkä kauneimmat korut jotka olen nähnyt ja mua harmittaa se kuinka vähän niitä tulee käytettyä. Pitäis vaan ottaa etenkin toi rannekoru ja korvikset rohkeammin käyttöön. Kaulakoru on niin juhlava ja samoin sormus, että ne vaatii sitten jo erityisemmän tilanteen, mutta roikkuvat korviksethan mulla on kuitenkin lähes aina ja toi rannekoru on just niin jykevä, että se riittää yksinäänkin asusteeksi.

Miss Sixtyn korkkarit puolestaan on monen vuoden takainen Huuto.net-löytö, jotka ovat jääneet nekin melko vähälle käytölle upeudestaan huolimatta. Eilen kuitenkin ne tuntuivat ensi kertaa todella hyvältä jalassa, kun aina aiemmin tuo varvasaukon reuna on jotenkin tuntunut painavan ukkovarpaani reunaa. Pitäisi varmaan vaan nyt koittaa ahkerasti käyttää, jotta nahka muotoutuisi kinttuani hyväilevämmäksi. Tykkään kovasti kenkien mallista ja etenkin noist a hauskoista yksityiskohdista kuten metallinen korko ja varpaien alta kurkistelevat ralliruudut. Taidankin nyt tehdä pyhän lupauksen, että nämä pääsevät tulavisuudessa useammin ulkoilemaan.

Nyt olisikin sitten vuorossa keskiviikkoaamuun saakka jatkuvaa tiukkaa koulutöiden kasaan rutistamista. Huomenna on luvassa mm. koko päivän kestävä kuvausoperaatio, tänäänkin pitäisi ottaa vielä pari kuvaa ja photoshopata kiihkeästi. Huomen illalla täytyisi tehdä loppuun yksi taittotehtävä ja tiistaina taas photaroida hiiri savuten. Mutta luulen, että kaikesta viime hetken rutistuksesta huolimatta en kykene välttämään opettajan lievsäti sanottuna tiukkasanaista saarnaa aiheesta "oletko varma, että tämä opiskelu on sinua varten". Mutta uskon myös, että en ole ainoa, joka sen saarnan kohteeksi joutuu. Täytyy vaan koittaa kestää se itkemättä ja toivoa, että kiireisen kesäsesongin loppuminen töissä toisi hieman enemmän aikaa ja tarmoa tarttua kouluhommiin ja saisin kirittyä kiinni perässä raahaavat tehtäväni. Tämä rutina olis siis pohjustus sille, että älkää ihmetelkö, jos ei musta satu kuulumaan mitään seuraavaan viikkoon.